Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2006, 19:23   #1
salvador
 
salvador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
tecrube konustu

Siyah - beyazlıların futbol şubesi eski sorumlusu Kıvanç Oktay, yeni sezonun transferlerini değerlendirdi, gelecek dönemle ilgili öngörüde bulundu.
Bundan önceki sezonlarda transferleri yöneten isim olan Oktay, Teknik Direktör Tigana'nın bireysel anlamda çok iyi işler yaptığını belirtti. Takıma yeni katılan isimlerin bireysel olarak üst düzey futbolcular olduğunu ifade eden tecrübeli yönetici, "Eğer çabuk uyum sağlayabilirlerse bu sezon çok iyi bir Beşiktaş izleyebiliriz" dedi.
Kendi döneminde yapılan transferlerin de çok iyi olduğunu, ama bunların uyum sorunu yaşadığını vurgulayan Kıvanç Oktay, "İnşallah bu sene aynı durumu yaşamayız. Çok iyi yolda ilerliyoruz. Takımın gençleşmesi ve kaliteli oyuncuların alınması, Beşiktaş için büyük artıdır" diye konuştu.
Fransa'dan dönen Teknik Direktör Tigana ile Başkan Yıldırım Demirören'in de transfer konusunda bugün bir araya geleceği öğrenildi. Fransız teknik adamın, yeni yabancıyı Galatasaray maçı sonrasına bırakmak istediğini Demirören'e de tekrarlayacağı, bu konuda acele etmek istemediğini belirteceği vurgulandı.
salvador Ofline