Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2008, 21:40   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başkanımız’ın Beşiktaş Dergisi’ndeki Yazısı




Başkanımız Yıldırım Demirören, Beşiktaş Dergisi’nin Eylül 2008 sayısındaki önsöz yazısında Camiamız’a seslendi:
Sevgili Beşiktaşlılar,
Hep birlikte futbol dolu günlere geri döndük. Önce UEFA Kupası Ön Eleme Turu’nda Avrupa sahalarına çıktık, sonra da Antalya’da, Turkcell Süper Ligi’nde sezonun ilk maçını oynadık. Aşırı sıcak ve neme rağmen izleyenlere haftanın en zevkli maçını seyrettirdik. UEFA’da ilk engeli geçip, ligde ilk maçımızı kazanarak, hem moral bulduk, hem de daha başlangıçta doğru tercihler yaptığımızı gördük. Ayrıca bu kadar talibine rağmen Bobo’yu satmama kararımızda da ne kadar haklı olduğumuzu kanıtladık. Haftalar ilerledikçe takımımızın, Türkiye’deki bütün Beşiktaşlılılar’ın, Avrupa’da ise herkesin gururu olacağına hiç kuşkum yok.
Yine İnönü’de oynadığımız ilk karşılaşmada büyük taraftarımızı takımımızın arkasında görmek hepimizi çok mutlu etti. İnanıyorum ki yönetimi, takımı ve taraftarı el ele vermiş bir Beşiktaş’ı yolundan çevirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu nedenle daha yolun başında Antalya’da tribünde olanları “birkaç kendini bilmezin işidir” diyerek, Türk Sporu ve de Türk Futbolu adına yaşanmamış sayıyor ve görmezden geliyorum. Türk Futbolu’nda her kesime sağduyu çağrısı yapan bir kulüp başkanı olarak ben bu yürüyüşte bayrağı taşımaya hazırım, yeter ki mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum Beşiktaş Camiası arkamda olsun. Türk Sporu’nun en eski kulübü Beşiktaş, her zaman olduğu gibi bu defa da öncülüğü başarı ile yapacaktır.
Bu ay okulları açılan tüm yavrularımızın da zihinleri açık, yarınları aydınlık olsun.
Sevgili Beşiktaşlılar, fazlasıyla hak ettiğiniz bütün başarıları bu sezon bir bir yaşayacağınız inancı ile sağlıklı ve hayırlı Ramazanlar diliyor, hepinize en içten saygılar sunuyorum.
Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla