Alıntı:
lepido´isimli üyeden Alıntı
en ideal sistem, çok bilmiş spor yazarlarının gazına gelinmez umarım, sistemde sadece tello'nun güçlü hücum oyuncularına karşı bekte sergileyeceği performans önem kazanacak, bunu da kafa yorarak değil deneyerek görebiliriz, sürekli ataklara katılan bir birinin bek olarak oynatılması müthiş ve çok övülen teknik adamların bile cesaret edemediği bir şey, diğer bir konu holosko'nun durumu ise hala tartışılıyor anlayamıyorum, holosko'nun gerçek yeri zaten orası, bu aralar ufak formsuzluğu var o kadar, ama ona rağmen türkiye liglerinde o bölgede oynayan sağ açıkların hepsinden daha fazla hücuma katıldığını kimse inkar edemez, attığı golde atağın başlangıcındaki ve gol vuruşunu yaparkan ki yerleri holosko'Nun sistem içindeki yerinin çok avantajlı olduğunun kanıtıdır, ilerdeki serdar-delgado-holosko-bobo 4'lüsü çok gezgin oyuncular ve bunları hücum hattının her noktasında görebilirsiniz şöyle bir maçtaki pozisyonları gözden geçirirseniz, bir de çift ön libero mevzusu var; bana göre bu sezon daha az pozisyon vermemizin en önemli nedenidir bu cisse-inceman ikilisi, inceman'In hücumlara çok sık katılmaya başlaması da sistemin gelişmekte olduğunun göstergesi, umarım bir kaç başarısız saha sonucuna kurban gitmez bu yerleşim, çünkü sistem budur... |
Holosko'nun gerçek yeri orası mı?Geçen seneki Holosko'ylan bu seneki Holosko arasında Dünyalar kadar fark var, buna bakmak bile yeterlidir, Vestel'deki dönemlerini söylemiyorum bile, adam doğuştan forvet işte...