Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2008, 17:21   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Honda Insight görücüye çıkıyor

Click the image to open in full size.





Honda'nın 'Insight' adlı yeni hibrid aracı Paris Otomobil Fuarında sergilenecek. Honda'nın Paris Otomobil Fuarında resmi adı "Insight" olan yeni global hibrid aracının bir konsept versiyonunu sergileyeceği bildirildi.

Honda'dan yapılan yazılı açıklamada, yeni hibrid aracın, Honda'nın daha temiz güç üniteleri elde etmeye dönük süre gelen duyarlığının bir göstergesi olarak, FCX Clarity hidrojenli araç ve CR-Z spor hibrid konsept modeliyle birlikte sergileneceği belirtildi.

Açıklamada, "Insight"in dünyada üretilen ilk yakıt hücreli araçla stilistik bağlara sahip olduğu gibi her iki aracın formunun da kendi güç ünitelerinin verimliliğini maksimize edebilmek üzere şekillendirildiği ifade edildi.

"Insight"in maliyetlerde ciddi bir düşüş sağlayan Entegre Motor Desteği (IMA) bileşenlerinden faydalanmak suretiyle geçmişten bugüne türdeşlerinin "en ucuz" hibrid aracını üreteceği, söz konusu hibrid aracın, 5 yolcu kapasiteli ve yeni geliştirilmiş bir platform üzerine kurulu 5-kapılı bir hatchback modelinde piyasaya sürüleceği kaydedildi.

Açıklamada, "Insight"ın üretim modelinin Avrupa, Japonya ve Kuzey Amerika'da 2009 yılının ilk yarısında satışa çıkacağı bildirildi.



__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla