Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2008, 23:40   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Atatürk Havalimanı'na zorunlu iniş

Antalya'dan Bulgaristan'ın başkenti Sofya'ya giden Bulgaria Air'e ait yolcu uçağı, zorunlu iniş yaptı.



Sofya'ya gitmek üzere saat 19.50'de Antalya'dan 149 yolcusuyla havalanan Airbus 319 tipi uçakta motor arızası meydana geldi. Uçağın pilotu durumu Atatürk Havalimanı'na aktararak, zorunlu iniş yapacağını bildirdi. Hazırlıkların ardından alana sorunsuz inen uçaktan tahliye edilen yolcular transit salona alındı. Bakıma alınan uçağın arızasının giderilmesine çalışıldığı bildirildi.
UÇAK HANGARA ALINDI
Sol motoru arızalandığı için Atatürk Havalimanına acil iniş yapan Air Bulgaria Havayollarının Antalya–Sofya seferini yapan Airbus-319 tipi yolcu uçağı hangara çekildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 149 yolcu ve 6 mürettebatıyla Sofya'ya gitmek üzere saat 18.30'da Antalya Havalimanı'ndan kalkan Air Bulgaria Havayollarına ait uçağın sol motoru havada durdu. Uçağın pilotu, Atatürk Havalimanı uçuş kontrol kulesini uyararak acil iniş izni istedi. Atatürk Havalimanı'na saat 19.50'de başarılı bir iniş gerçekleştiren uçağın yolcuları transit salona alındı. Yolcular, uçağın kalkışından bir süre sonra bir ses duyduklarını ve kısa süre panik yaşandığını belirtti. İnişin ardından apronda 132 nolu park pozisyonuna alınan Airbus-319 tipi uçak, daha sonra THY teknik hangarına çekildi.
Transit salonunda bekletilen yolcuların başka bir uçakla Soyfa'ya gönderilecekleri bildirildi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla