Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2008, 23:47   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Motorlu yelken kanat düştü: 2 ölü




Bozüyük yakınlarında THK'ya ait motorlu yelken kanatın düşmesi sonucu pilot ve yanındaki bir kişi yaşamını yitirdi.



Bilecik'in Bozüyük ilçesi yakınlarında, Türk Hava Kurumu'na (THK) ait motorlu yelken kanatın düşmesi sonucu THK pilotu ve yanındaki bir kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Altan Aydın (28) idaresindeki motorlu yelken kanat, Eskişehir'deki THK İnönü tesislerinden saat 18.00'de havalandı. Havada bir süre kalan yelken kanat, İnönü meydanının 8 kilometre batısındaki Bilecik'in Bozüyük ilçesine bağlı Kandilli köyü yakınlarında kanadının kopması sonucu düştü.

Yere çarpmanın etkisiyle alev alan yelken kanadın pilotu Altan Aydın ile yolcu Tekin Ünal (44) yanarak yaşamını yitirdi.

Pilot Altan Aydın'ın hayatını kaybettiği kazanın ardından Bilecik Valisi Musa Çolak ve THK Türk Kuşu Genel Müdürü Necdet Şendil ile THK Denetleme, Değerlendirme Başkanı Orhan Uysal'ın da bölgeye gittiği öğrenildi.

Kazayı ilk fark eden ve yardıma giden Kandilli köyünde yaşayan vatandaşların yangını söndürmeye çalıştıkları ancak başaramadıkları bildirildi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla