Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2008, 09:23   #1
joeblack60
 
joeblack60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Baba Kuzusu SAğlam

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Sağlam'ın büyük sırrı

Beşiktaş'ın hocası Ertuğrul Sağlam, Lig TV'ye yaptığı açıklamada "Başarımda babamın rolü büyük. Onun eleştirilerini çok dikkate alıyorum. Babam tam bir futbol profesörüdür" dedi.

***

Baba kuzusu!

"Eşim ve oğlum da takımla ilgili yorum yapar ama babam tam bir profesördür. Bazen onu dinlemek zorunda kalırım".

Sezona fırtına gibi başlayan Beşiktaş'ın hocası Ertuğrul Sağlam, tavsiyelerine uyduğu tek kişinin babası Yılmaz Sağlam olduğunu söyledi. Lig TV'ye konuşan genç çalıştırıcı, "Eşim ve oğlum da kötü oynadığını düşündüğü birini neden çıkarmadığımı sorar. Ama babam tam bir futbol profesörüdür ve bazen eleştirilerini dikkate almak durumunda kalırım" dedi.
Click the image to open in full size.

Ben de yaşadım
Kulüpteki tüm icraatlerden haberdar olduğunu vurgulayan Sağlam, "Bu konuda başkana ve menajerimize teşekkür borçluyum. İznim olmadan kritik adımlar atmadılar. Fahri'den memnundum, gidişine üzüldüm ama Uğur'u almıştık. Profesyonel hayatta bunlar var. Samsun'a gönderildiğimde ben de yaşadım" diye konuştu.

Rahat ettirmeliyiz
Hem ligde hem kupada şampiyonluğu hedeflediklerini vurgulayan Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tabii bunlar hak ederek alınan şampiyonluklar olmalı. Geçen sezonki stresten sonra camiaya rahat bir sezon yaşatmak istiyorum. Bunun için futbolun güzelliklerini sahaya yansıtan, mücadele eden bir takım şart.
"
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
joeblack60 Ofline   Alıntı ile Cevapla