Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2008, 09:55   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Porto da Oruç Problemi

Fenerbahçe'nin 17 Eylül’de Dragao Stadı’nda karşılaşacağı Portekiz ekibinin 62 yaşındaki teknik direktörü Jesualdo Ferreira, UEFA’nın yıllık elit teknik direktörler forumuna katılırken, dünkü çalışmaya Faslı hücum oyuncusu Tarık Sektioui ile yeni transfer Arjantinli Mariano çıkmadı.

Hücuma yönelik orta saha oyuncusu olan Mariano’nun dizindeki sakatlığın düzelmek üzere olduğu ve büyük bir ihtimalle Fenerbahçe’ye karşı oynayabileceği bildirildi. Akşam'ın haberine göre, ancak Tarık Sektioui’nin durumu biraz daha karışık. Sakatlığı nedeniyle sezon açılışını kaçıran Faslı oyuncunun bir ay boyunca sahalardan uzak kalmasından endişe ediliyor. Ancak Tarık’ın futbol oynamasına sakatlığı değil oruç engel oluyor.

8 MAÇ OYNAMAMIŞ

Ouç tutan Tarık gün boyunca hiçbir şey yiyip içmediği için Porto teknik heyeti Faslı oyuncuya fazla yüklenmiyor. Takımla idmanlara çıkmayıp, sadece salonda çalışarak tedavi olan Tarık geçen sezon da Ramazan ve kandil gibi kutsal günlerde oruç tuttuğu için Porto’nun tam 8 maçında forma giyemedi. Teknik Direktör Jesualdo Ferreira ise elit teknik direktörler forumunda Tarık’a nasıl bir çözüm bulacağını kara kara düşünüyor
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla