06-09-2008, 13:08
|
#5 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0  | 4. Tütün Ürünlerinin Tüketilebileceği İstisnai Durumlar | | Eğer, - Yaşlı bakım evlerinde,
- Ruh ve sinir hastalıkları hastanelerinde,
- Ceza infaz kurumlarında (cezaevleri),
- Şehirlerarası veya uluslararası güzergâhlarda (şehir içi değil) yolcu taşıyan denizyolu araçlarının güvertelerinde,
"Tütün ürünleri tüketilmesine mahsus alanlar" oluşturulmuş ise bu alanlar onsekiz yaşını doldurmuş kişiler tarafından kullanılabilir.
Ayrıca; - Otelcilik hizmeti verilen işletmelerde, tütün ürünleri tüketen müşterilerin konaklamasına tahsis edilmiş odalar oluşturulmuş ise,
Açık havada yapılan her türlü spor, kültür, sanat ve eğlence faaliyetlerinin yapıldığı tesislerde, tütün ürünlerinin tüketilmesine mahsus alanlar oluşturulmuş ise bu alanlar onsekiz yaşını doldurmuş kişiler tarafından kullanılabilir. Yasada belirtilen, özel koşullarda tütün ürünlerinin tüketilmesine tahsis edilen kapalı alanların koku ve duman geçişini önleyecek şekilde tecrit edilmesi ve standartlara uygun havalandırma tertibatı ile donatılması gerekir.
__________________ ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM! |
| |