Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2008, 11:25   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Bobo: 'Kaleye geçmem'

Click the image to open in full size.




Avni Aker´de geçen sezon oynanan Trabzonspor maçında Rüştü´nün atılmasından sonra kaleye geçen Bobo, tecrübeli file bekçisine gönderme yaptı.
‘Ben sıramı savdım’
Yeni sezona fırtına gibi başlayan Bobo, attığı goller ve yaptığı asistlerle Beşiktaş’ı sırtlamıştı. Siyah-Beyazlılar’ın Brezilyalı yıldızı, zorlu Trabzonspor maçı öncesinde takım arkadaşı Rüştü Reçber’e takıldı. Geçen sezon Rüştü’nün kırmızı kart gördüğü ve kendisinin kaleye geçtiğini hatırlatan Sambacı, “Rüştü’ye söyledim. Bu kez, geçen yıl olduğu gibi kart görürse kaleye geçmem. Benim sıram geçti. Rakip çok güçlendi, Rüştü kadar iyi oynayamam” dedi.
‘Kadromuz çok iyi’
Tek forvet oynamalarının, teknik heyetin kararı olduğunu belirten Bobo, “Nobre ile Holosko’yla da ileri uçta başarılı performans göstermiştik. Çok güçlü bir hücum hattımız var. Kimin nerede oynadığı önemli değil. Takımın hangi sisteme göre başarılı olup, maç kazanması ve şampiyonluğa ulaşması önemlidir. Ben kendime ve arkadaşlarıma güveniyorum. Bu sezon ligde mutlu sona ulaşacağımıza adım gibi eminim” diye konuştu.
Orhan YILDIRIM
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla