Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2008, 18:42   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delilerin büyük firarı



Son bir yıl içinde psikiyatrik hastanelerde yatan 116 hastanın bir yolunu bulup firar etti.
İNGİLTERE'de son 1 yıl içinde ciddi ve şiddetli suçlardan akıl hastanesinde yatan 116 akıl hastasının kaçtığı belirtildi.

İngiliz yayın kuruluşu BBC'nin yaptığı araştırma, psikiyatrik hastanelerde yatan 116 hastanın bir yolunu bulup hastanelerden firar ettiğini ortaya koydu. Psikiyatrik hastanelerin ciddi ve şiddetli suç işleyen kişilerin yattığı ünitedeki 116 kişinin değişik yöntemler kullanarak kaçtıkları tespit edildi.

Bilgilendirme Özgürlüğü Yasası kapsamında BBC'nin ortaya koydu sonuçları değerlendiren eski cezaevi müfettişi David Ramsbotham, ciddi suçlardan tedavi altında olan 116 akıl hastasının elini kolunu sallayarak hastaneden firar etmesini n skandal olduğunu ifade etti.

Bu araştırmanın hükümet için uyanış olması gerektiğini anlatan Ramsbotham, hastanelerden kaçan delilerin, yine ciddi suçlar işlediklerini hükümetin bu konuda biran önce harekete geçmesi gerektiğini ifade etti.
Geçen yıl, cinayet suçundan tutuklanan akıl hastası Darren Harkin, yattığı akıl hastanesinden kaçar kaçmaz , 14 yaşında bir kıza tecavüz ettiği tespit edildi. Araştırmanın sonuçları bunun gibi diğer hastaların da çıkar çıkmaz tekrar ciddi suçlar işlediğine dikkati çekti. (Radikal)
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla