Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2006, 11:53   #1
kartal_54
 
kartal_54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
büyük tehlike

Siyah-Beyazlılar’a kötü haber... Beşiktaş Sigorta’nın birlikte çalıştığı Aviva Sigorta, 120 milyon YTL tutarındaki alacağını tahsil edemediği için kulüple olan sözleşmesini feshetti.
Click the image to open in full size.
Bu nedenle başta Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri, Beşiktaş İnönü Stadı olmak üzere, Kartal'a ait tüm taşınmazlar sigortasız kaldı. Durumun vehametini anlatmak için şöyle bir örnek verilebilir: İnönü'de yangın çıksa, oluşan masrafı karşılayacak herhangi bir kurum yok. Dolayısıyla tüm masrafları, Beşiktaş Kulübü ödemek zorunda kalacak.

Aviva Sigorta Acenteler Müdür Yardımcısı Özlem Yüksel, gelişmeleri aynen şöyle aktardı: "Beşiktaş Kulübü'nden mevcut borç karşılığında bir takım senetler aldık. Ancak çalışma prensiplerimiz birbirine uymadığı için de sigorta ekranını kapattık. Taraflar arasındaki anlaşma gereği, sigortadaki en büyük oranı, tesisler tutuyordu. İki şirket arasında sorunlar yaşanması gayet doğal. Fakat şunu açık bir dille ifade edebilirim: Biz Aviva olarak yeni dönemde Beşiktaş ile çalışmayı düşünmüyoruz."

Öte yandan bu gelişmeye paralel olarak; Beşiktaş'ın Türkiye'de bir ilke imza atarak başlattığı Futbolcu Kariyer Sigortası da son buldu. Yeni sezon için transfer edilen Marcio Nobre, Matias Emilio Delgado ve Serdar Kurtuluş gibi isimleri sigortalı kapsamına almayı planlayan yönetimin teklifine, Aviva Sigorta'dan olumsuz yanıt geldi. Beşiktaş'ın üç futbolcu için 12 milyon dolarlık sigorta düşündüğü öğrenildi. Hatırlanacağı üzere; geçtiğimiz sezon ağır sakatlıklar geçiren Gökhan Zan'ın oynamadığı süreçteki parasını Aviva ödemişti.

(Fanatik)
kartal_54 Ofline