Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2006, 13:58   #1
Barisozgur
 
Barisozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Beşiktaş, Juve'den futbolcu alacak...

Beşiktaş, Juve'den futbolcu alacak...Click the image to open in full size.14 Temmuz 2006 08:45


Bir yabancı futbolcu daha alarak transferi kapatmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, gözünü İtalya’ya çevirdi. Siyah-Beyazlılar Juventus'un yıldızlarına göz dikti...Click the image to open in full size.
Juventus küme düşürülürse, Beşiktaş, Torino ekibinin yıldızları Thuram, Trezeguet ve Vieira’ya transfer teklifinde bulunacak. Başkan Demirören, "Bu oyuncuların çok pahalı olduğunu biliyoruz. Ancak şansımızı sonuna kadar zorlayacağız" dedi.

Bir yabancı futbolcu daha alarak transferi kapatmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, gözünü İtalya’ya çevirdi. Juventus, Milan, Fiorentina ve Lazio kulüplerinin yargılandığı ’Kirli Futbol’ skandalında mahkemenin vereceği kararı bekleyen siyah beyazlılar, çıkacak karara göre transfer çalışmalarına yön verecek. Eğer Juventus küme düşürülürse, Beşiktaşlı yöneticiler, bu takımın Fransız futbolcuları Lilian Thuram, Patrick Vieira ve David Trezeguet’e transfer teklifinde bulunacak.

Siyah beyazlıların teknik patronu Jean Tigana’nın iki oyuncunun menajerleriyle görüşerek, nabız yokladığı bildirildi. Fransız çalıştırıcının, Beşiktaşlı yöneticilere, "Bu üç oyuncudan birini kiralama yöntemiyle bir yıllığına renklerimize bağlayabiliriz. Mahkeme kararını bekleyelim. Eğer Juventus küme düşürülürse, ben bu oyuncularla bizzat görüşüp ikna etmeye çalışacağım" dediği ifade edildi.

Sponsor bulabiliriz

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Thuram, Vieira ve Trezeguet’nin maliyetlerinin çok yüksek olduğunu bildiklerini, ancak şanslarını sonuna kadar zorlayacaklarını söyledi. Demirören, "Bu oyunculardan birini transfer etmek için tüm imkanlarımızı zorlayacağız. Gerekirse, Delgado transferinde olduğu gibi bir sponsor bulma yoluna gideceğiz. Ancak futbolcuların şartları, kulübümüzü sıkıntıya sokacak boyutta olursa, böyle bir olayın içinde olmayız" dedi.

Hem şöhretli, hem faydalı

Demirören, Beşiktaş taraftarını coşturacak bir oyuncu almayı planladıklarını belirterek şöyle devam etti: "Getireceğimiz oyuncu, hem şöhretli, hem faydalı olacak. Tribünleri doldurmamızı sağlayacağı gibi, oynayacağı futbolla da takımımızı başarıya ulaştıracak. Beşiktaş Yönetim Kurulu olarak bu tarzda bir oyuncuyu mutlaka transfer edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

Kaynak: Hürriyet
Haber: İsmail Er

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

Güncellemeler: (17 Temmuz öğleden sonraki son haberler)

*Nedved ile Monaco, Birleşik Arap Emirlikleri'nden bazı ekiplerin yanısıra bugün Tottenham da ilgilenmmeye başladı....http://http://www.robbieslater.com/news.php?NewsID=4401

*Thuram tüm teklifleri değerlendireceğini söyleyip Barcelona'nın iyi bir yer olacağını belirtti.....Barcelona'ya biradım daha yakın...http://http://www.thesoccerforum.net/archives/88

*Trezeguet ile ilgili son teklif Fenerbahçe'den geldi...(18 milyon euro)http://www.tifonet.it/notizie/artico...e=33937&sn=tmw

*Viera ya M:United 8 milyon pound önerebileceinden bahsediliyor(bugün sabah saatleri)http://http://www.readabet.com/index...l/article/9542

Konu Barisozgur tarafından (17-07-2006 Saat 17:38 ) değiştirilmiştir..
Barisozgur Ofline