Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2008, 21:54   #1
|RespecT Me|
Banned

|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadroyu bozmayacağım!.

Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor maçına Konyaspor maçındaki 11'le başlayacağını ve kadroyu kesinlikle bozmayacağını açıkladı. Ligtv'nin haberine göre; Sağlam, özellikle Serdar Özkan'ı uyararak "Yattara'ya çok dikkat etmesini istiyorum. Ona göz açtırma. Ani hamle yapma çünkü çok zeki ve kıvrak. Aynı zamanda Tello da sana yardımcı olacak" dediği öğrenildi. Bu arada Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Ümit Milli Takım'da başarılı performans gösteren Batuhan Karadeniz, Aydın Karabulut ve Serdar Kurtuluş'u tek tek arayarak övgü dolu sözler söylediği belirtildi.
İlk olarak Aydın Karabbulut'u Engin "Son iki maçta büyük işler yaptın ve ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu gösterdin. Alnından öpüyorum" derken, Serdar Kurtuluş'a da "Bu futbolunla A Milli Takım'a yakışan bir oyuncusun. En kısa zamanda seni orada göreceğiz" şeklinde tebrik etti.
İki gol atan Batuhan'a da menajer Sinan Engin "Attığın iki gol ile yine gerçek bir golcü olduğunu gösterdin. Burada fazla forma bulamıyorsun diye üzülme. Bizi mahçup etmedin ve kaliteni gösterdin" diyerek genç oyuncuyu kutladı.
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla