Vallahi yazık, bu takımı da yenemedik yaa ne diyeyim daha...Zaten gıck oldum kalecilerine falan, o kadar bekledim golü ama olmadı, şans gülmedi bu sefer...F.Terim yine maceraya atılmış, Çağlar'ı ilk 11'de oynatıyor adam, ee yuh yanii...Uğur Boral oynasaydı çok daha etkili olurduk o kanattan, Terim'in 1. kumarı tutmadı...Kazım'ı oynattı sağ kanatta, gerçi artık onun adamı oldu zaten, aynı Emre gibi, kötü de oynasa daima kadroda olacaktır!..Emre demişken, yahu insan biraz olsun hücuma katılır, hocan her şeye rağmen sana güvenmiş, sana 90 dk tahammül ediyor, e bea adam bir şeyler yap da, hiç mi gurur yok anlamıyorumki, Hıncal o kadar saydı saydı bende dedim gurur yapar da birazcık oynar, ama yok, hep top kaybı hep top kaybı, kullandığı duran toplarda cabası!!.Sahanın en iyisi Arda'ydı, helal olsun valla, adam alıyor, veriyor, rakibi sıraya diziyor, ortasını yapıyor ama vuran yok, Semih ezildi zaten bugün, balsızdı o da!..Puan kaybı kötü oldu, bu gruptan lider çıkmak için bu tür maçalrı mutlaka kazanmamız lazımdı, kazanamazsak İspanya'yı mutlaka yenmeliyiz, o da bu futbolla ve bu oyuncu tercihleriylen çok zor!..
__________________ |