Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2008, 01:29   #1
varada
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
AB'ye 10 milyon

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.

Ümit Milli Takım'da attıkları goller ve yaptıkları asistlerle yıldızlaşan Kartal'ın 2 genç ismi Aydın Karabulut ile Batuhan Karadeniz tutulmuyor.


2 maçta 4 gol, 3 asist
Siyah -beyazlılarda gözler hafta sonundaki Trabzonspor maçına çevrilirken, Ümit Milli Takım'da görev yapan iki Beşiktaşlı Aydın Karabulut ve Batuhan Karadeniz'in performansları camianın gururu oldu. 17. Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası 2. eleme grubunda önce Aydın Karabulut'un iki golü ile Çek Cumhuriyeti'ni 2-0, Click the image to open in full size.
ardından Ermernistan'ı Aydın'ın üç asisti, Batuhan Karadeniz'in de iki golüyle 4-0 deviren millilerimiz, play-off oynamaya hak kazandı.

Vardar: Gurur duydum
Çek Cumhuriyeti maçında Aydın'ın jeneriklere girecek gole imza atmasının ardından, önceki gün de Batuhan röveşata ile topu filelere göndererek spor kamuoyundan alkış aldılar. İki genç yıldızın Beşiktaş'a kazandırılmasında önemli pay sahibi olan Sinan Vardar, "Aydın ve Batuhan'ı almak isteyenler 10 milyon euro'yu gözden çıkarmalı. Sezon sonuna kadar değerleri daha da artacak. Bir Beşiktaşlı olarak onlarla gurur duyuyorum. Yükselişleri sürecektir" diye konuştu.
__________________
.
varada Ofline   Alıntı ile Cevapla