Alıntı:
mamaty´isimli üyeden Alıntı
bir insana haklı olması onun istediği gibi hareket edeceği anlamına gelmez, öncelikle bulunduğu konum itibari ile bu böyle olmalıdır.ayrıca benzer tavırları ve bu tavırları oyuncularında yansıtması sonucu isviçre maçlarından sonra dünya kamuoyunda düştüğümüz durumda cabası...sonuç olarak belçika milli takımı teknik direktörü çok güzel bir tespitte bulunmuş '' fatih terim kendi ülkesinde,kendisini herkesin üzerinde görebilir ama bu bizler için geçerli değil''...problemde burada başlıyor işte ,gereğinden fazla değer veriliyor fatih terime...bunlar tabiki benim görüşlerim katılabilirsiniz de katılmayabilirsiniz de... |
Mamaty'ye katilmamak mumkun degil valla

Suleyman Seba doneminde de kartalim haksizliklar yasardi ama baskan Sebanasil cevap verilecegini iyi bilirdi. Suskunlugunda bile herkes kose bucak kacardi. Yasim buna musait oldugu icin Gordon donemini Seba baskani bizzati yasadim. Besiktasli durusunun mihenk taslarindan olan Suleyman Seba yonetimine bir bakin bir de Demiroren'e elbette Fatih Terim'e de