Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2008, 08:51   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Danimarka'dan inanılmaz geri dönüş! 2-3

Son Avrupa Şampiyonası'na katılamayarak hayal kırıklığı yaşayan Danimarka, Macaristan beraberliği ile grupta Portekiz'e patladı. İskandinav ekibi, en büyük kozu Ronaldo'dan yoksun mücadele eden ve 86.dakikada gelen golle galibiyeti kurtardığını sanan rakibini 2 şok son dakika golüyle mat etti.

2010 Dünya Kupası Elemeleri 1. Grup'ta yer alan ve ilk maçında Malta'yı deplasmanda 4-0 mağlup eden Portekiz, 2. maçında grubu Macaristan deplasmanında aldığı golsüz beraberkle açan Danimarka'yı konuk etti.

42. dakikada Manchster United forması giyen Nani'nin kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 önde kapayan Portekiz 84. dakikada Arsenalli Bendtner'in golüne engel olamadı ve ne olduysa bu golden sonra oldu.

Ev sahibi ekip 86 dakikada Deco'nun penaltıdan ağları sarsmasıyla uzun süre önde götürdüğü maçta puan kaybetme kabusundan uyandığını düşünüp sevince boğuldu ancak Danimarka'nın intikamı çok acı oldu.

90. dakikada Sevilla'dan Juventus'a geçen Poulsen beraberliği sağlarken uzatma dakikalarında ahneye çıkan Jensen bu kez bir kaç dakika önce Portekiz'in yaşadığı sevinci kendi takımına tattırdı. 2-3

Bu galibiyetle grupta ilk kez 3 puanla tanışan Danimarka 4 puana yükselerek Arnavutluk ve İsveç ile liderliği paylaşırken, 3 puanda kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Portekiz ise 4. sıraya geriledi
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla