Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2006, 15:40   #7
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kulübümüz’den Açıklama
14.07.2006 16:14

Bugün Fanatik gazetesinde “Beşiktaş’ın Sigortası Attı” başlığı ile yayımlanan haberde yer alan iddialar tamamen asılsızdır.
Haberde iddia edildiği şekilde, AVIVA Sigorta’nın Kulübümüz’den tahsil edemediği 120 milyon YTL tutarında bir alacağı olmadığı gibi, taraflar arasındaki sözleşmenin iptali de kesinlikle söz konusu değildir. Firma ile Kulübümüz arasındaki sözleşme, imzalandığı şekilde devam etmektedir.
Masa başında üretildiği anlaşılan, gerçek duruma aykırı, hayal ürünü iddialar içeren bu haberle ilgili olarak AVIVA SİGORTA, Fanatik gazetesine aşağıda yer alan tekzip metnini göndermiştir.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
BEŞİKTAŞ JK
AVIVA SİGORTA’NIN FANATİK GAZETESİ’NE GÖNDERDİĞİ AÇIKLAMA

14 Temmuz 2006
Ref: GM/İE/34007033
Sayın İlgili,
14 Temmuz 2006 Cuma günü (bugün) Fanatik Gazetesi 8. sayfasında yayınlanan Süleyman Hatısaru’nun hazırlamış olduğu haberde yer alan hatalı ve asılsız beyanları aşağıda sırasıyla belirtmek isteriz:
.Yazıda belirtildiği gibi, AVIVA Sigorta ve BJK Sigorta arasındaki sözleşme feshedilmemiştir, halen acenteliği sürmektedir.
·AVIVA Sigorta’nın kulüpten 120.000 YTL’lik alacağının olduğuyla ilgili beyan tamamen asılsızdır. Ayrıca bu beyan tarafımızca verilmemiştir.
·Bu borç sebebiyle sözleşmelerin feshedilmesine bağlı olarak kulübe ait tesislerin teminatsız kaldığı beyanı da asılsız olup, tesislere ait poliçeler hukuki vadeleri süresince teminat altında tutulmuştur. Poliçelerin iptali de acentelik sözleşmesinin iptali de sözkonusu değildir.
·Acenteler Müdür Yardımcımız Özlem Yüksel değil, Özlem Göksel’dir. Acentenin sigorta ekranının kapatıldığına dair bir beyanı kendisi vermemiştir. Süleyman Hatısaru bu bilgiyi şirketimizden temin etmemiştir.
·AVIVA Sigorta, BJK Kulübündeki oyuncular için yazıda belirtildiği şekilde Futbolcu Kariyer Sigortası teminatı vermemiştir, dolayısıyla sigortanın son bulması mümkün değildir.
·Yönetimin bu konudaki teklifine AVIVA Sigorta’nın olumsuz yanıt verdiğiyle ilgili beyan tamamen yanlıştır. Kulübün talebi doğrultusunda 2005 yılında teklif verilmiş, ancak teklif şartlarında karşılıklı anlaşma sağlanamayınca kulüp tarafından yaptırılmasından vazgeçilmiştir.
·Gökhan Zan adlı oyuncu için sakat kaldığı dönemde parasının AVIVA Sigorta tarafından ödendiği ile ilgili beyan tamamen asılsızdır. Kulüple Futbolcu Kariyer Sigorta anlaşması hiçbir zaman yapılmamıştır.
Sözkonusu haberde yukarıda belirtilen ve şirketimize atfen yayınlanan hususlar gerçeği yansıtmamaktadır. Doğru, etik ve ilkeli habercilik anlayışı çerçevesinde bu yanlışların en ivedi şekilde düzeltilmesini rica ederiz.
Saygılarımızla
AVIVA SİGORTA A.Ş.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline