Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2008, 18:11   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Beşiktaş'tan anlamlı ziyaret



BJK'li futbolcular ve Kenan Öner, bombalı saldırıda yaralanan 14 yaşındaki Buse'yi evinde ziyaret etti.

İstanbul Güngören'de 29 Temmuz tarihinde meydana gelen bombalı saldırıda yaralanan 14 yaşındaki Buse Hazarlı'yı Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, asbaşkan Behçet Ümitlen ile futbolcular Matias Delgado, İbrahim Toraman ve Tomas Zapotocny evinde ziyaret etti.
Click the image to open in full size.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in tüm eğitim masraflarını karşıladığı Buse'ye siyah-beyazlı yönetici ve futbolcular da forma, kartal heykeli ve ayağa kalkana kadar kullanması için tekerlekli sandalye hediye etti.

Ziyaret sırasında Buse'ye hitaben bir konuşma yapan Kenan Öner, ''Böyle bir olayın yaşanmasını asla istemezdik, ama hayattan da dersler çıkarmamız lazım. Sen pozitif bir insansın. Daha önce gazetelerde okuduğumuz kadarıyla seni çok sevmiştik, ama tanışınca daha da çok sevdik. Nasıl iyi bir Beşiktaşlı olduğunu gördük. İnanıyorum ki, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşacaksın ve BJK İnönü Stadı'ndaki yerini alacaksın'' ifadelerini kullandı.

Click the image to open in full size.

Behçet Ümitlen de Hazarlı ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, ''Asla böyle bir olay yaşamanızı istemezdik. Umuyorum ki bundan sonra hayata daha sıkı sarılacaksın ve enerjinle kötü günleri atlatacaksın. Biz de Beşiktaş Kulübü olarak her zaman senin arkanda olacağız'' dedi.

Buse Hazarlı ise hayatının en heyecanlı gününü yaşadığını belirterek, şunları kaydetti:

''Fanatiği olduğum Beşiktaş'ın futbolcularının odama kadar geleceğini hayal bile edemezdim. Buna vesile olan olayın hiç yaşanmamasını isterdim, ama bugün en mutlu günlerimden biri. Bana destek olan Beşiktaş Kulübü'ne, başkanımıza, yöneticilerimize ve futbolcularımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Aldığım güçle en kısa zamanda ayağa kalkıp bu ilgi ve desteğe layık olacağım.''

Ziyarette Buse ile yakından ilgilenen futbolcular, ona birer forma hediye ettiler. Birlikte fotoğraf çektirdikleri Buse'yi en kısa zamanda tribünlerde görmek istediklerini belirten futbolcular, hafta sonunda Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmayı kazandıkları takdirde galibiyeti ona armağan edeceklerini söylediler
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla