Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2008, 13:31   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş günlüğü

Click the image to open in full size.


Beşiktaş pazar günü oynayacağı Trabzonspor maçı için yarın (cumartesi) bu kente gidecek.
Trabzon yolculuğu yarın
Beşiktaş pazar günü oynayacağı Trabzonspor maçı için yarın (cumartesi) bu kente gidecek. Kafile özel uçak ile saat 17.00 de Trabzon’a inip, Maçka’ya geçecek ve Büyük Sümela Otel’de kampa girecek. Kartal maçın ardından gece 01.30 da yine özel tarifeli sefer ile İstanbul’un yolunu tutacak.

Holosko’ya milli moral
Konyaspor maçı sonrası Slovakya Milli Takımı’na sakat gidip sağlam dönen Holosko, ülkesinin Slovenya’ya 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ilk yarısında forma giydi. Yıldız oyuncunun tamamen iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Holosko dünkü antrenmana izinli olduğu için katılmadı.

Buse’ye anlamlı ziyaret...
Güngören’de meydana gelen bombalı saldırıda yaralanan 14 yaşındaki Buse Hazarlı’yı, Delgado, İbrahim Toraman ve Tomas Zapotocny evinde ziyaret etti. Başkan Yıldırım Demirören’in tüm eğitim masraflarını karşıladığı Beşiktaşlı Buse’ye, kendi isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.
Kombinede son gün
Beşiktaş’ın kombine kart satışları bugün sona eriyor. Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada, kombine kart satışlarının bugün sona ereceği bildirildi. Taraftarlardan gelen yoğun talebi değerlendiren yönetim kurulu, 2008-2009 sezonu kombine kartlarını 2-12 Eylül tarihleri arasında tekrar satışa çıkartma kararı almıştı. Özellikle Beşiktaş’ın ligdeki başarılı performansı sonrasında patlama yapan kombine satışları, 10 bin barajını geçmişti.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla