İbrahim Akın’dan Açıklama | | Futbolcumuz İbrahim Akın, son günlerde yazılı ve görsel basında hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı. Genç futbolcumuz, “Bu tür haberlerin devam etmesi halinde yasal haklarımı kullanacağım” diye konuştu. Bir futbolcunun oynadığı oyun ile ilgili eleştirilmesinin gayet doğal olduğunu belirten İbrahim Akın, “Her zaman söylediğim gibi; beni oynadığım futbolla eleştirin” dedi. Sık sık kendisi için “gece hayatı var” şeklinde haberler yazıldığına dikkat çeken yıldız futbolcumuz, “Gece hayatım yok. Ben, yaşantısı tesisler ile evi arasında geçen profesyonel bir oyuncuyum” diye konuştu. İbrahim Akın, çok mutlu bir nişanlılık dönemi geçirdiğini de sözlerine ekleyerek şunları söyledi: “Nişanlım ile gayet mutlu bir beraberliğimiz var. Sezon sonunda evleneceğiz. Ancak, yazılı ve görsel basındaki “gece hayatı var” şeklindeki doğru olmayan haberler, beni ve nişanlımı üzmekle birlikte ilişkimizde de sorunlara sebep olabiliyor. Bu tip maksatlı ve doğru olmayan haberler ile ilgili olarak bundan sonra yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım.” |