Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2006, 20:00   #25
gomorefaster

gomorefaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
eagle_1903_´isimli üyeden Alıntı
nedir bu bobo takıntısı anlamıyorum bobo nun yerine henry i alsalar onada yaşlı diceksiniz nedir bu kazım kanatlık anlamıyorum hep destek tam destek olalım lütfen bobo transfer edildiğine göre bize eleştirmek deil ddesteklemek düşer..bobo transfer edilmeden önce aklınız nerdeydi o z aman hiç böle topicler acmıodunuz şimdi mi aklınız başınıza geldi Lütfen arkdaşlar kardeşler bu genc takıma sahip cıkalım destek olalım biras sabır biras cok güsel günler yakında...

tebrik ederim en güzel sen yazmışsın.sana sonuna kadar katılıyorum.
bu takım çok genç ve aç.destek gelirse güçlenirler ama biz şimdiden onları küçümsersek hatta tek tek seçerek yaparsak bu takım üzerinde çok kötü bir etki yapar.hatta takım korkak futbol oynayarak bize çok şeyler kaybettirir.sırf kendilerini kurtarmak için.sonrada biz bunu yine onların üstüne atarız.hatta yıldız olacak insanları yok ederiz.bununda zararını sadece beşiktaş görür.
birlikten güç doğar diye atalarımız boşuna söylememiş.
HEP DESTEK TAM DESTEK diyorum ben.sizlerdende beklerim.birdaha bu kadar genç ve yetenekli gençleri bu takımda göremeyebilirsiniz unutmayın.kıymetini bilin.
ve son olarak o adamın adı tigana.hangi ismi seçerken yanlış yaptıki bobo da yanlış yapsın.sorarım size