bu adama haklı dıyenler l Açıklamalarıyla hep ortamı gerdi
- 2005 yılında İsviçre ile oynanan baraj maçının rövanşında İstanbul'daki maçta oyuncuları geren ve karşılaşma sonrası teknik heyetin ve futbolcuların İsviçreli oyunculara saldırılmasında fitili ateşleyen isim olarak gösterilen Fatih Terim'in ceza almasını Şenes Erzik ve Levent Bıçakçı önlemişti.
- Avrupa Şampiyonası'nda İsviçre maçı sonrası şu ifadeleri kullandı: “Her ne kadar kendimizi işimize versek de özellikle maksatlı yorumlar yapan, huzurumuzu kaçırmak için bu yayınlara hala devam edenleri biliyoruz. Ama İstanbul'a dönünce bu arkadaşlarla hesaplaşacağız.”
- Fatih Terim, Çek maç sonrası gazetecilere taş atarak, “Yazılarınızın 70. dakikadan sonra değişmesine neden olduk, kusura bakmayın” şeklinde ifadeler kullandı.
- İki ülkenin cumhurbaşkanları tarafından izlenilerek barış ve sevgi ortamı oluşturulan Ermenistan-Türkiye karşılaşması sonrası Fatih Terim, basın toplantısında bir Ermeni gazetecinin cep telefonunun çalması üzerine, parmağını sallayıp 'ben size demiştim' deyip toplantıyı kızgın bir şekilde terk etti.
- Belçika maçı öncesi Emre'nin annesinin kriz geçirmesini eleştirilere bağlayan Terim, “Ben yetenekli bir oyuncunun ömür boyu kaybedilmemesinden yanayım. Onun için ben Fatih Terim'im teknik direktörüm siz de gazetecisiniz. Ben bir hareketi içimden geldiği gibi davranıyorum. Emre'nin annesi sizden birinin söylediklerinden dolayı kriz geçirdi' diye suçlamada bulundu.
- Belçika karşılaşması içinde kendi alanını terk ederek rakip takımın teknik direktörünün üstüne yürümesi ve elindeki topu Belçika yedek kulübesine doğru vurması üzerine Fatih Terim, FIFA temsilcisine şikayet edildi...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet
Konu mamaty tarafından (13-09-2008 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir..
|