Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2008, 23:34   #1
BuraKartaL
aLayına GideR
 
BuraKartaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Post Affetmeyin !!!

Beşiktaş, bildiğimiz gibi bugün saat 21.45 te Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı, Halis Özkahya yönetecek.
Beşiktaş'ta hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Slovakya'nın Dünya Şampiyonası grup elemelerinde Slovenya ile oynadığı maçta sakatlanan golcü futbolcunun Trabzonspor karşısında oynama şansının düşük olduğu belirtildi.İstanbul'a döner dönmez tedavi altına alınan Holosko'nun kafileyle birlikte Trabzon'a götürüleceği, durumuna maç sabahı tekrar bakılacağı ifade edildi.
Holosko'nun bu karşılaşmada yer alamaması halinde Aydın Karabulut'un ilk onbirde yer alacağı belirtildi.Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın savunmayı Serdar Kurtuluş,Sivok,Zapatocny ve Tello'dan oluşturacağı, orta alanda da Holosko veya Aydın'ın dışında Serdar Özkan, Uğur İnceman ve Cisse'yi görevlendireceği bildirildi. Sağlam'ın Delgado'ya ileride oynatacağı Bobo'nun hemen arkasında yer vereceği belirtildi.
Beşiktaş, son dönemde dikkatleri çeken ve hakkında transfer haberleri çıkan genç futbolcusu Batuhan'ın sözleşmesini de 3 yıllık uzattı.
Beşiktaş'ta yönetim şampiyonluk primini şimdiden açıkladı... Trabzonspor maçı öncesi futbolcularla bir toplantı yapan Başkan Yıldırım Demirören'in, "Siz yeter ki kazanın, primler bizden... Trabzonspor maçını kazanın prim alın. Sezonu şampiyon bitirin, süper prim kazanın" dediği öğrenildi.
Demirören'in açıkladığı şampiyonluk priminin futbolcu başına 500 bin dolar olduğu belirtildi. Yöneticilerin Fortis Türkiye Kupası için de yaklaşık kişi başı 150 şer bin dolar prim vermeyi düşündüğü, UEFA Kupasında finale gidilmesi durumundaysa da kişi başı toplam 1'er milyon dolar ödeneceği öğrenildi.
Beşiktaş, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın kaptan Delgado'dan saha içinde daha aktif olmasını istediği öğrenildi. Sağlam'ın, "Savunmada oynayan arkadaşlarını ileri çıkmaları konusunda uyar. Sahada takımın lideri sensin" dediği, ayrıca defansa da daha çok yardım etmesi gerektiğini ilettiği bildirildi.

Arkadaşlar daha önce benzer konu açıldıysa özür dilerim.
Maçtan önce tüm bilgileri topladım
__________________
Click the image to open in full size.
>!!..SeVinMeK iÇiN SevMeDiK, öLüMüNe SevDiK..!!<
BuraKartaL Ofline   Alıntı ile Cevapla