Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2008, 13:49   #1
cnkzgn

cnkzgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan Zan'ın Kutsal formayı giymesine karşıyım!!!

Evet arkadaşlar ben sezonun 25 macında sakatıp diyip oynamayan yattığı yerden para kazanan buna rağmen sözleşmesi bittikten sonra Beşiktaşımıza bu kadar sorun çıkaran Beşiktaşımızın sınırlarını zorlayan zora sokan oyuncusunu o kutsal forma altında artık görmek istemiyorum adamın bir tane elle tutulur yanı yok.

3 ay sakatım diyip oynamayan adam nasıl oluosa milli maç olunca yattığı yerden kalkıp milli maçta ilk 11 de görünce deli oluorum hani sakattı bu adam? Bu olay 1-2 defa olan olsan bişi diil hiç sekmeden bütün milli maçlarda böle oldu. Milli maçtan döndükten sonra gökhanın sakatlığı geçti forma giycek die aaaa bi bakıoruz yine sakatıp dio açıkcası bu adamda Beşiktaş terbiyesi olmadığı düşüncesindeyim kendi piyasasını yapmak için Beşiktaşımızı çiğneyip bi kenara atıo. Oynadıgı maclardada zaten 3 macın 2sınde sakatlanması cabası sanırım yeryuzunde kendı kendını macta sakatlayan nadir oyunculardandır kendısı.

Ve sözleşme döneminde sanki her mac 40 maça çıkıomuş gibi peşin para istemesi yok mu? ya sen zaten yılda kaç maç oynuosun ki garanti para istiosun ondan snra tw lere cıkıpta ben hep Beşiktaşta kalmaktan yanaydım dio tabi bende olsam bende derim başka hangi klupte yattığı yerden bu kadar para alabılır kı?

Son olarak sözleşmesini yeniliendikten snra oynadığı antalya macında gordum kı zorakı oynuo gibiydi yaptıgı hatalardan 2 gol yedık we bı tanede yıoduk kı ewlerden ırak. Allahtan bu yıl Gökhana bağlı diiliz yoksa yine şampiyonluk yarınlara kalırdı o hep beğenmediğiniz baki tamam sol bekte içler acısıydı ama göbekte oynadıgı zamanlar gökhandan 1000 kat daha özveri ile oynuodu kapasitesinin tamamıyla oynuodu ama ben ınanmıorum gokhan kapasıtesının tamamıyla oynadıgına o yuzden ben bu adamın kutsal formayı gıymesını ıstemıorum!!!!!!!!

Saygılar
CENK