Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2008, 15:46   #1
|RespecT Me|
Banned

|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Evleri şiddetli yağmura dayanamadı

Yağış nedeniyle çöken çatının altında kalan 2 kardeş toprağa verildi.

Gaziantep'te şiddetli yağmur nedeniyle çöken evde enkaz altında kalarak ölen 2 kardeşin cenazesi toprağa verildi.

Oğuzeli ilçesinin Dokuzyol köyünde, evlerinin etkili yağışa dayanamayarak çökmesi sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hatice (6) ve Şevket (4) Çalışkan kardeşlerin cenazeleri, otopsinin ardından köye götürüldü.

Çocuklarının cenazelerini köy girişinde karşılayan anne Emine Çalışkan ve baba Mustafa Çalışkan, çocuklarının tabutlarına sarılmak istedi. Görevlilerin engel olduğu acılı anne ve baba sinir krizi geçirdi. 2 kardeş için daha sonra köy camisinde cenaze namazı kılındı. Cenazeler namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına köylülerin yanı sıra Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Özlem Müftüoğlu, Halil Mazıcıoğlu ve Mehmet Erdoğan da katıldı.

Vali Kamçı ve milletvekilleri cenazelerin toprağa verilmesinin ardından taziye evini ziyaret etti. Vali Kamçı, 2 çocuğunu kaybeden Mustafa Çalışkan ve ailesine her türlü yardımı yapacaklarını, yıkılan evin yeniden yapılmasına destek olacaklarını söyledi.

ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla