Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2008, 17:10   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Seriyi bozmayalım!


Ligde ve Avrupa'da yakaladığımız galibiyetler zincirine bir halka da Trabzon'da takılsın

Turkcell Süper Lig'de 3. hafta mücadelesinde bugün iki dev karşı karşıya geliyor... Bir tarafta bu sezona transfer rekoru kırarak giren ve ligde 2'de 2 yapan Trabzonspor... Diğer tarafta ise hem ligde hem de Avrupa'da yoluna kayıpsız devam eden formda Beşiktaşımız... İki takımda seriyi sürdürmek istiyor... Tek hedef, Avni Aker Stadı’nda oynananacak bu dev karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak liderliğimizi sürdürmek! TAKIMIMIZDA 3 EKSİK
Trabzon Avni Aker Stadı'nda 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Halis Özkahya’nın yardımcılıklarını Nihat Mızrak, Alper Ulusoy ikilisi yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hakan Özkan.
Ligde geçtiğimiz hafta kendi seyircisi önünde Konyaspor'u 2-0'la geçen Beşiktaşımızda sakatlıkları bulunan Filip Holosko, İbrahim Toraman ve Gökhan Zan Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek.
Geride kalan iki haftada yoluna kayıpsız devam eden ve son hafta Ankaragücü deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönen Trabzonspor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
Takımların karşılaşmaya şu 11'lerle çıkması bekleniyor:

BEŞİKTAŞ

Rüştü
Serdar Kurtuluş
Zapotocny
Sivok
Tello
Cisse
Uğur İnceman
Serdar Özkan
Aydın
Delgado
Bobo

TRABZONSPOR

Tolga
Serkan
Song
Egemen
Cale
Yattara (Isaac)
Selçuk
Hüseyin
Colman
Gökhan
Umut

STAT: Avni Aker

SAAT: 21.45
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: Lig TV ve SPORX CANLI ANLATIM SERVİSİ

EZELİ REKABETTE 102. RANDEVU

Beşiktaş ile Trabzonspor, bugün 102. kez karşı karşıya gelecek. 11 Ekim 1973 tarihinde Trabzonspor'un 2-0 galibiyetiyle başlayan 35 yıllık rekabette, bugüne dek yapılan 101 karşılaşmanın 42'sini Beşiktaş, 38'sini Trabzonspor kazanırken, 21 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Siyah-beyazlıların toplam 139 golüne, bordo-mavililer 114 golle karşılık verdi.
LİGDE EŞİTLİK VAR
Beşiktaş ile Trabzonspor arasında ligde yapılan maçlarda ise iki takımın galibiyet sayıları birbirine eşit. İki takım arasında yapılan 68 lig maçında taraflar 27'şer galibiyet alırken, 14 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın attığı 99 gole, Trabzonspor 78 golle karşılık verdi. İki takım arasında ligde geçen sezon yapılan maçları Beşiktaş, Trabzon'da 3-2, İstanbul'da da 3-0'lık sonuçlarla kazandı.
TRABZONSPOR EVİNDE ÜSTÜN
Trabzonspor, evinde yaptığı lig maçlarında ekibimize karşı büyük üstünlük kurdu. İki takım şimdiye dek lig maçlarında Trabzon'da 33 kez karşı karşıya gelirken, Trabzonspor 19, Beşiktaş ise 8 kez sahadan galip ayrıldı. Taraflar 6 maçta ise eşitliği bozamadı. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor 54, Beşiktaş ise 41 gol attı. Öte yandan, iki takım arasında 2005-2006 sezonunda Trabzon'da yapılması gereken lig maçı, bordo-mavili takımın cezası nedeniyle İzmir'de oynanmış ve Beşiktaş 2-1 galip gelmişti.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla