Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2008, 17:30   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 "Dikkatli olun"


Kulüp Başkanımız Yıldırım Demirören, Trabzonspor’la deplasmanda oynanacak zorlu maç önesi teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’a uyarılarda bulundu. Rakibin gücüne dikkat çeken Demirören, "Trabzonspor ligin en çok koşan ve mücadele eden takımı. Biz iyi bir başlangıç yaptık. Bu maçta da aynı performansı sürdürmeliyiz. Gerekli önlemleri al" dedi. Trabzonspor deplasmanında da kazanmak istediklerini belirten Ertuğrul Sağlam, ise şunları söyledi: "Takım olarak üst düzey çalışmalar yaptık. Rakibimiz Trabzonspor’u iyi tanıyoruz. Etkili silahları var
Trabzonspor’un Gökhan, Umut, Yatara gibi silahlarına önlemler alacağız. Rakibimiz seyircininin desteği ile kazanmak isteyecektir. Baskıyı atlatırsak kazanırız" diye konuştu. Dün akşam saatlerinde Trabzon’a gelen siyah beyazlı kafileyi Karadeniz Teknik Üniversitesi Beiktaşlıları karşılarken bordo mavili yöneticiler akşam Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Genel Sekreter Kenan Öner ve yönetim kuruluna iftar yemeği verdiler. Başkan Yıldırım Demirören, Trabzonspor ile dostane ilişkiler içinde olduklarını belirterek her iki takımın da fair play ruhu içinde hareket edeceğine inandığını kaydetti.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla