Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2008, 22:43   #2
|RespecT Me|
Banned

|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İKİNCİ YARI
46' Click the image to open in full size.Ve ikinci yarı başladı.
48' Gökhan ile Umut verkaça girmek istedi ama Sivok araya girdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı.
50' Cisse ceza sahasına girmeye çalıştı ama Song son anda araya girdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı.
52' Serkan ceza sahası içinde topla buluştu, sağ çaprazda yerden vuruşunu yaptı ama Rüştü topu 2 hamlede kontrol etti.
53' Click the image to open in full size. Ekrem İÇERİ - Aydın DIŞARI (BEŞİKTAŞ)
57' Oyunda tempo bu dakikalarda arttı.
58' Umut bomboş pozisyondaki Serkan'a aktardı topu ama Serkan ofsayt.
60' Trabzonspor ısrarla sağ kanadını kullanmaya çalışıyor bu dakikalarda.
61' Trabzonspor'da Barış oyuna girmek için hazırlık yapıyor.
62' Click the image to open in full size.Barış Memiş İÇERİ - Serkan DIŞARI (TRABZONSPOR)
65' Colman uzaktan çok sert vurdu ama top auta çıktı.
67' Click the image to open in full size. SARI KART - Serdar Kurtuluş (BEŞİKTAŞ)
70' Cisse ceza sahası dışında topla buluştu ve çok sert vurdu ama son anda savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
72' Kontratak yaptı Trabzonspor ama Barış için ofsayt bayrağı havada.
72' Kontratak yaptı Trabzonspor ama Barış için ofsayt bayrağı havada.
74' Click the image to open in full size. Nobre İÇERİ - Bobo DIŞARI (BEŞİKTAŞ)
75' Savunma arkasına atılan uzun topta Nobre rakibine faul yaptı.
77' Savunmanın arasına güzel bir top attı bordo mavililer ama savunma son anda araya girdi.
78' Tello soldan ortaladı ama Nobre istediği gibi vuramadı kafayla ve top auta çıktı.
79' Tello soldan yine çok etkili bir orta yaptı ama Egemen tehlike büyümeden uzaklaştırdı topu.
80' Hakem bir su molası veriyor.
82'Click the image to open in full size. Ferhat İÇERİ - Tayfun DIŞARI (TRABZONSPOR)
85' Trabzonspor çok tehlikeli bir yerden frikik kulanacak.
86'Click the image to open in full size. Isaac İÇERİ - Gökhan DIŞARI (TRABZONSPOR)
87' Selçuk vurdu top barajdan döndü.
89' Click the image to open in full size. Ali Tandoğan İÇERİ - Serdar Özkan DIŞARI (BEŞİKTAŞ)
90' Hakem maçın sonuna 4 dakika ekledi.
+2' Trabzonspor gol için yükleniyor; ancak Beşiktaş savunması çok dikkatli.
+3' Delgado ceza sahası içinde topla buluştu vurdu ama top savunmaya çarpıp uzaklaştı.
+'4 Click the image to open in full size.Ve Dev maç 0-0 sona erdi. Her iki takım da galibiyet için uğraşmazken 1 puana razı oldular.
MAÇ SONU
TRABZONSPOR 0-0 BEŞİKTAŞ
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla