Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2008, 13:19   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş işi bitirir (fuat yaman)

Kartal, yönetim sorunu yaşamazsa şampiyonluk yolunda bir adım önde Trabzon, Barış'ı ilk 11'e alıp Tello'nun savunma zaafından yararlanabilirdi.


-Sezonun ilk büyük maçı beklentileri karşıladı mı? Futbol kalitesi ve mücadelesini beğendiniz mi?
-
Maç öncesi kadrolara baktığımızda karşılaşmanın çok renkli geçmeyeceği, kalitenin düşeceği belliydi. Bu kanımda da yanılmadım. Çünkü iki takım adına hız ve kalite katacak iki oyuncu sahada yoktu. Yattara ve Holosko sakatlıkları nedeniyle Click the image to open in full size.
oynamayınca tempo da doğal olarak düştü. Beklentiler karşılanmadı.

-Yattara olsaydı maçın şekli, skoru değişebilir miydi?
-
Trabzon'da hücuma çok önemli katkı sağlayan, adam eksilterek pozisyon yaratan iki oyuncu var. Biri Yattara, biri Barış Memiş. Yattara sakattı, Barış Memiş ise son yarım saat oynadı. Barış ilk 11'e alınarak savunma yönü zayıf Tello'nun zaafından yararlanılabilirdi.

-Gökhan ve Umut'un oyuna katkısını nasıl buldunuz?
-
Havadan ve yerden gol atma becerisi yüksek iki oyuncu Umut ve Gökhan. Ancak kanatlar çalışmayıp, Yattara gibi sıfıra inip orta yapan oyuncu olmayınca Umut ile Gökhan hayal kırıklığı yarattı.

NOBRE OYNAMALI
-Beşiktaş'ta kimleri beğendiniz, kimler istenilen seviyeye ulaşamadı?
-
Öncelikle Zapotocny'yi çok beğendim. Gökhan Ünal'ın etkisizliğinde Zapo'nun da başarısının payı var. Zapotocny, Gökhan'a top aldırmadı. Oyuna ikinci yarı giren Ekrem'i de çok beğendim. İki ayağını da kullanıyor. Bence Ertuğrul Sağlam, Ekrem'de ısrar etmeli. Bir de Beşiktaş bu sistemde oynayacaksa ilerideki isim Nobre olmalı. Nitekim Nobre oyuna girdikten sonra Beşiktaş daha çok hücumda göründü. 70'ten sonra temposu düşşe de Cİsse'yi beğendim. Serdar Özkan ise koştuğu kadar üretken değil.

-Beşiktaş'ın kadrosunu siz yapsanız neyi değiştirirdiniz?
-
Uğur İnceman ve Cisse ikilisi bence aynı anda fazla geliyor. İki oyuncudan birinin daha üretken bir futbolcuyla değişmesi olabilir. Mesela orada oynadığını bildiğim Sivok ikisinden birinin yerine oynar, Zapo'nun yanına Gökhan Zan monte edilebilir.

-İlk üç hafta bitti, şampiyonluk adaylarından hangisi daha iyi?
-
Beşiktaş bence hepsinden daha hazır. Transferler sorunlu bölgelere yapıldı. Şu anda tek sıkıntı rakip kaleye hızlı gidememek. Yönetim olarak bir sorun yaşamazsa Beşiktaş şampiyon olacaktır.
FUAT YAMAN
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla