Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2006, 03:24   #1
onurozgen
Banned
 
onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta Asrın Yönetimi!!!

Beşiktaş'ta asrın yönetimi





Click the image to open in full size.

Beşiktaş camiasının önde gelen isimleri, ocak ayında yapılacak kongreye Tuncay Özilhan'ın çatısında güç birliği yönetimini oluşturmak için düğmeye bastı. Oluşuma, Zafer Yıldırım, Tevfik Yamantürk, İhsan Kalkavan, Yalçın Sabancı ve Nevzat Demir gibi isimler tam destek veriyor.


***

Asrın formülü

Zafer Yıldı-rım, Tevfik Yamantürk, Yalçın Sabancı, İhsan Kalkavan ve Nevzat Demir gibi isimler "Büyük Beşiktaş" için kolları sıvadı.

Beşiktaş'ın önde gelen isimleri Ocak 2007'de olağan seçim kongresi için Tuncay Özilhan çatısı altında "Asrın Yönetimi"ni oluşturmaya çalışıyor. "Dünya Kulübü Beşiktaş" hedefiyle güçlü ve vizyon sahibi bir yönetim için kolları sıvanırken, üst üste toplantılar yapılmaya ve Tuncay Özilhan ismi altında "Asrın Yönetimi" için birbirinden Click the image to open in full size.değerli isimler birleşmeye başladı. 19 kişiden oluşan yönetimde Tuncay Özilhan'ın başkanlığında Beşiktaş'ta başkan adaylığı için ismi geçen, güç sahibi isimlerden kurulması planlanıyor.

ÜÇ BÖLÜMLÜK ÖZEL YÖNETİM
Zafer Yıldırım, Tevfik Yamantürk, Yalçın Sabancı, İhsan Kalkavan, Nevzat Demir gibi isimlerden oluşan ve yönetimi maddi ve manevi sırtlayacak 6 önemli isim Tuncay Özilhan'ın altında Beşiktaş için birleşecek. İkinci altılı spor tecrübesi olan ve Beşiktaş'a idari anlamda büyük katkı sağlayacak kişilerden oluşturulacak. Yedeklerin yer alacağı son 6 isim ise camiayı bilen ve birlik bütünlüğü sağlayacak, amatör branşları sırtlayacak bir liste ile 19 kişilik yönetimin oluşturulması düşünülüyor.

GÜÇ BİRLİĞİ YAPMAMIZ ŞART
Zafer Yıldırım ve İhsan Kalkavan'ın önderlik ettiği "Güç birliği" oluşumu, başkanlık için Özilhan'ın kesin kararını vermesi bekleniyor. Özilhan'ın üç gün önce gerçekleştirilen özel bir toplantıda "Kulüpte idari ve mali anlamda büyük sıkıntılar var. Camia ilişkilerinde sorunlar var. Bu yapıyı sağlıklı görmüyorum. Beşiktaş yeni bir seçim yarışını kaldırmaz" diyerek başkanlık için kararsız bir görüş bildirdiği ancak gelen baskı ve destek nedeniyle açık kapı bıraktığı öğrenildi.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline