Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2008, 20:39   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Avrupa günlüğü

Click the image to open in full size.


İtalya Ligi´nin 2. haftasında Milan, deplasmanda Genoa´ya 2-0 mağlup oldu.
BURASI İTALYA
İtalya Ligi’nin 2. haftasında Milan, Bologna’nın ardından bu kez de deplasmanda Genoa’ya 2-0 mağlup oldu. Genoa’nın gollerini Sculli ve penaltıdan Diego Milito kaydetti. Napoli, Fiorentina’da Mutu’ya Hamsyk ve Maggio’le cevap vererek sahadan 2-1 galip ayrıldı. Diğer sonuçlar: Bologna-Atalanta: 0-1, Lazio-Sampdoria: 2-0, Lecce-Chievo: 2-0,
Reggina-Torino: 1-1, Siena-Cagliari: 2-0.

BURASI İSPANYA
İspanya Ligi’nde Real Madrid, sahasında Numancia’yı 4-3 mağlup etti. Real’in sayılarını lig tarihinde ekibin 5 bininci golüne imzasını atan Guti, Higuain, Van Der Vaart ve Cisma (k.k) attı. Konuk takımın gollerini Moreno ve Barkero kaydetti. Nihat’ın sakatlığı sebebiyle oynamadığı maçta Villarreal, Deportivo’yu Cazorla’yla geçti: 1-0. Diğer sonuçlar: Recreativo-Espanyol: 0-1, Getafe-Real Betis: 0-0, Malaga-A.Bilbao: 0-0, Mallorca-Osasuna: 1-1.

BURASI İNGİLTERE
İngiltere Premier Ligi’nde Everton, ligin yeni ekiplerinden Stoke City’yi deplasmanda 3-2 mağlup etti. Ev sahibinin gollerini Olofinjana ve Jagielka (k.k) atarken, Everton’a 3 puanı getiren sayıları Yakubu, Anichebe ve Tim Cahill kaydetti.

BURASI ALMANYA
Almanya Ligi’nde Hannover, M’gladbach’ı evinde 5-1 mağlup etti. Ev sahibinin gollerini Huszti (2), Schlaudraff (2) ve Forssell attı. Konuk ekibin tek sayısını Friend kaydetti. Günün diğer maçında ise Bochum, sahasında Bielefeld’i Mieciel ve Pfertzel’in golleriyle 2-0’lık skorla devirdi.

BURASI FRANSA
Mevlüt Erdinç’li Sochaux, Lille ile 1-1 berabere kaldı. Sochaux’nun golünü Privat, Lille’in sayısını ise Bastos attı. Diğer sonuç: Caen-S.Etienne: 0-2.

BURASI HOLLANDA
Hollanda Ligi’nde Ajax, evinde Roda engelini Vermaelen’in golüyle aştı: 1-0. Willem ise deplasmanda NAC Breda’yı Demouge (2) ve Muhamadu’nun golleriyle yendi: 1-3. Diğer sonuçlar: De Graafschap-Vitesse: 1-0, Groningen-FC Utrecht: 2-0.
BURASI RUSYA
Gökdeniz’in sakatlığı sebebiyle oynamadığı mücadelede Rubin Kazan, Rusya Ligi’nde Dinamo Moskova’yı 1-0 mağlup etti. Kazan’da Hasan Kabze forma giyerken galibiyet golü Rebrov’dan geldi. Diğer sonuçlar: K.Sovietov-Khimki: 3-0, Yaroslavl-Amkar: 1-2, CSKA Moskova-Luch: 3-1.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla