Konu: iddaa
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2006, 02:18   #1
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
iddaa

314 LİLLE-AUXERRE 1 1.80

Ev sahibi ekibin ilk amacı yenilmemek olacak ama rakibin deplasman karnesi oldukça zayıf. Bu yüzden Lille'in bu maçı kazanarak Auxerre'den iyice uzaklaşma fırsatını tepmeyeceğini düşünüyoruz. Auxerre'de Jaures oynamayacak, Lejeune ise belirsiz.

315 TROYES-LEYON 2 1.70

Bu maçta elbette Lyon favori ama Lyon'un hafta içinde Milan'la 0-0 berabere kaldığını ve yine önümüzdeki hafta içi San Siro'da bu maçın rövanşına çıkacağını unutmamak gerek. Lyon ciddiye alırsa maçı kazanır.

351 METZ-LENS 10 1.34

Metz, Ajaccio'yu deplasmanda yendi. Kümede kalmak için büyük bir fırsat yakaladılar. Bu maçı kazanırlarsa eğer, büyük bir ihtimalle çizginin üzerine çıkacaklar. Lens deplasmanlarda dirençli ve iyi kontratak oynayan bir takım. Beraberlik de olası.

352 NANTES-MARSİLYA 10 1.24

Marsilya, UEFA Kupası'ndan elenince konsantrasyonunu tamamen kaybetti. Le Mans karşısında bireysel hatalar nedeniyle yine puan kaybettiler. Artık bu tip kayıplar onlar Click the image to open in full size.için normal sayılmalı. Çünkü hedefleri kalmadı. Bu maçta ilk ihtimal beraberlik. Nantes galibiyeti de olası.

333 DEN HAAG-WİLLEM 1 1.60

Willem, play-off oynamayı garantiledi. İkinci play-off oynayacak takım henüz belli değil. Adaylardan biri Den Haag. Ama bu maçı kazanırlarsa küme düşme korkusunu tamamen atlatacaklar. İddiasız Willem önünde kazanmamaları için bir sebep yok.

334 HERACLES-S.ROTTERDAM 1 2.00

Bir play-off maçı daha. Heracles, evinde olmanın avantajını kullanarak rakibiyle arasındaki farkı 5'e çıkarabilir. En kötü ihtimalle beraberlik onlar için yine iyi sonuç sayılacaktır. Risk alacak olan taraf kaybedebilir.

335 ROOSENDAAL-PSV 2 1.15

Roosendaal, şimdiden Hollanda 2. Ligi'nde ne yaparımın hesabında. PSV de şampiyonluk için prosedürün bitmesini bekliyor. Ama bu maçta Roosendaal'in puan kazanması futbola ihanet olur. PSV öyle ya da böyle kazanacak taraf olacaktır.

356 NİJMEGEN-HEERENVEEN 0 3.10

Heerenveen, istikrarı yakalamış bir görüntü içerisinde... Son iki maçlarını kazanırken gerekten iyi futbol oynadılar. Bu maçta tek handikapları deplasmanda oynayacak olmaları. Ama Nijmegen'in güçlü takımlara Click the image to open in full size.karşı oynadığı maçlara bakarsan bu maçta beraberlik ilk ihtimal.

321 GENT-CL.BRUGGE 2 2.20

Belçika Ligi'ndeki zirve yarışında Anderlech'e yenilen Club Brugge şampiyonluk yolundan uzaklaştı. Moraller bozuk. Bunun için Gent karşısında favori gösterilmiyor. Ancak Brugge'un beklenmedik bir galibiyet alacağını düşünüyoruz.

341 CE.BRUGGE-LİERSE 2 3.00

Lierse yaşanan bahis skandallarından sonra yükselişe geçti. İki maçtır yenilmiyorlar. Cercle de küme düşme hattının en büyük adayı. İki takımın maçından her sonuç çıkabilir. Lierse galibiyete daha yakın taraf.

345 S.LİEGE-MOUSCORN 1 1.20

Anderlecht, şampiyonluğun en büyü favorisi durumunda. Ama Liege, kaliteli kadrosuyla son ana kadar savaşacak gibi görünüyor. Üzerlerinde baskı olduğu kesin. Ama bu maçta Mouscron önünde puan kaybı yaşama ihtimalleri düşük.

346 Z.WAREGEM-BEVEREN 1 1.45

Zulte Waregem, zirve için mücadele ediyor. Esasında deplasmanda daha iyi oynuyorlar. Beveren ise lig sonuncusu. Aslında puana daha çok ihtiyacı olan taraf Beveren. Ama kalite Zulte Waregem'den yana. Ev sahibi belki zorlanır ama mücadelede 3 puanı bir şekilde alacaktır.

Kaynak:fotomac
kyros06 Ofline