Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2006, 10:49   #7
onomatopoetic
 
onomatopoetic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

efes serisinde olmaması gereken şeyler yaptı tuncay özilhan ancak o koltuğu kaldırabilecek ağırlığa sahip bir kişi...türkiye'nin en önemli işadamlarından birisini beşiktaş'ın başında görmek isterim açıkçası...ayrıca demirören'in gelirken 25 milyon dolar sözü verip babasından izin alamadığı haberi var aşağıda ne kadar doğru bilmiyorum; ancak bu kadro başta tuncay özilhan ile çok büyük maddi destek sağlayacaktır beşiktaşımıza...kaldı ki efes maçında ağırlığını koyabilmiş birisi futbolda beşikaşımızın başında da aynı etkiyi rahatlıkla gösterebilecektir...sözümüzün geçtiği, hakkımızı yiyemeyecekleri bir lig olacaktır...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Demirören sözünde duracak mı?
Tuncay Özilhan'ın başkan adaylığına soyunmak için ilk koşulu seçime tek listeyle gidilmesi. Çünkü Özilhan, bir seçim yarışının zaten sıkıntılar yaşayan camiaya zarar vereceğini düşünüyor.

Click the image to open in full size.
Hal böyle olunca da başkan Yıldırım Demirören'in tavrı büyük önem taşıyor. Ancak Demirören, geçen sezon bitmeden katıldığı Star TV'deki Son Nokta programında Serhat Ulueren'e şu açıklamayı yapmıştı: "Eğer Tuncay Özilhan, Hüsnü Özyeğin, Zafer Yıldırım gibi duayen isimler başkanlığa adaylığını koyarsa ben onlara rakip olmam."

Başkan Demirören'in, başkan seçildiği kongre öncesi, kulübe 25 milyon dolar hibe edeceğini söylemiş ancak seçimlerden sonra babasından izin alamadığı iddia edilmişti.

Kaynak: http://www.kartalhaber.com/haber.php?haber_id=6969
onomatopoetic Ofline