Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2008, 14:59   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI

Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cisse'den özeleştiri

Click the image to open in full size.

Trabzonspor karşılaşmasında Beşiktaş´ın en iyisi olarak gösterilen Cisse, “Doğrusu başta kendim olmak üzere, hiçbirimizi beğenmedim. Gerçek kalitemiz bu değil” dedi.
‘Tesellimiz 1 puan’
Orta sahada Uğur İnceman ile iyi bir ikili olan ve Trabzonspor’u zorlayan isimlerin başında gelen Edouard Cisse ne sonuçtan, ne de futboldan memnun kaldı. Maçın yıldızı olarak gösterilmesine karşı çıkan Fransız yıldız, “Takım olarak çok kötü oynadık. Başta kendim olmak üzere kimseyi beğenmedim. Çünkü bizim gerçek gücümüz, oyunumuz ve kalitemiz bu değil. Bizden beklenmeyen bir maç çıkardık. Tek tesellimiz yenilmemek” diye konuştu.
‘Daha sezon başındayız’
Rakibe fazla pozisyon vermediklerine dikkat çeken tecrübeli orta saha oyuncusu, “Maçın sonuna kadar mücadele ettik ve oyundan bir an olsun kopmadık. Son anlarda bulduğumuz şansları değerlendirebilsek, 3 puan bizim olurdu. Daha sezon başındayız, bu tür sıkıntılar her takımlar oluyor. Önemli olan bu dönemi en az kayıpla geçmek. Bu geçiş dönemini aştıktan sonra çok daha iyi olacağız” ifadesini kullandı.