Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2008, 15:10   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş günlüğü

Click the image to open in full size.


Oynadığı son 8 resmi maçtan zaferle ayrılan Beşiktaş, Trabzonspor´la berabere kalıp, seriyi noktaladı.
Hazırlıklar
başladı

Beşiktaş, Metalist Kharkiv hazırlıklarına ara vermeden başladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeki çalışmaya Toraman, Gökhan Zan, Holosko ve ayağına darbe alan Serdar Özkan katılmazken, forma giyenler düz koşu yaptı. Diğer isimler ise 5’e 2 pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptıkları ifade edildi.
Galibiyet
serisi bitti

Oynadığı son 8 resmi maçtan zaferle ayrılan Beşiktaş, Trabzonspor’la berabere kalıp, seriyi noktaladı. En son geçen sezonun 30. haftasında OFTAŞ’a 1-0’lık sonuçla mağlup olan Kara Kartallar, daha sonra çıktığı 8 resmi maçı da kazanmıştı. Trabzon karşısında eşitliği bozamayan Beşiktaş, hem liderlikten olurken, aynı zamanda galibiyet serisini de noktaladı.
‘Burası artık
benim yuvam’

Siyah-Beyazlı kulübün aylık olarak piyasaya çıkardığı Yavru Kartal dergisinin, bu sayısındaki konuğu Tomas Zapotocny oldu. Transfer olmadan önce Beşiktaş’ı çok iyi tanımadığını belirten Zapo, “Ancak Beşiktaş’ın Türkiye’nin en büyük kulübü olduğunu biliyordum. Holosko’yla bir dönem Bratislava’da aynı takımdaydık. İstanbul’da çok mutluyum. Burası artık benim evim” diye konuştu.
Mutlu Topçu
rapor verdi

Kharkiv’i daha önce iki kez izleyen yardımcı antrenör Mutlu Topçu, Ertuğrul Sağlam’a rapor verdi. Topçu’nun hazırladığı inceleme doğrultusunda hareket edecek olan Sağlam, maçın taktiğini bu bilgiler ışığında belirleyecek.
Spor okulları açılıyor
Beşiktaş’ta basketbol, voleybol, ritmik cimnastik ve satrançta spor okulları kış dönemi başlıyor. Ritmik cimnastik ve satranç 20 Eylül’de, basketbol ve voleybol okullarının ise 4 Ekim’de açılacağı belirtildi. Eğitimlerin hafta sonları verileceği belirtildi.
Büyük gün
18 Eylül!

Beşiktaşlı taraftarların büyük ilgi gösterdiği, kulübün lisanslı ürünlerine yenileri ekleniyor... Kartal Yuvası kış ürünlerinin, mağazalardaki yerini almaya başladığı ve 18 Eylül’den itibaren www.kartalyuvasi.com.tr adresinden de satışa sunulacağı ifade edildi.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla