Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2008, 16:48   #1
BuraKartaL
aLayına GideR
 
BuraKartaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Metalist'e de aynı taktik

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın UEFA Kupası ilk turunda perşembe günü oynayacakları Metalist Kharkiv maçında da Trabzonspor karşılaşmasındaki sistemi uygulatacağı öğrenildi.
Özellikle savunmada dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Sağlam'ın futbolcularına Ukrayna ekibinin kasetlerini izlettirdiği ve uyarılar yağdırdığı belirtildi. Antrenör Mutlu Topçu'nun iki kez izlediği Kharkiv'in küçümsenmemesi gerektiğini bildiren Sağlam'ın özellikle orta sahada oynayan Fildişili oyuncu Venance Zézé'ye dikkat çektiği ve bu oyuncuyu durdurmaları gerektiğini söylediği öğrenildi.
Sağlam'ın, Ukrayna temsilcisinin gol yollarındaki en büyük kozunun ise Brezilyalı oyuncu Coelho olduğunu oyuncularına aktardığı belirtildi. Beşiktaş Teknik Direktörünün Coelho'yu son haftalarda performansı yükselen Zapotocny ile durdurmayı planladığı ifade edildi.

Siyah - Beyazlı takım Kharkiv maçının hazırlıklarına devam ederken, sakatlıkları devam eden Holosko, Gökhan Zan ve Serdar Özkan'ın oynayabilecek duruma geldiği, İbrahim Toraman'ın durumunun ise maç günü kesinlik kazanacağı belirtildi.
Bu arada Metalist Kharkiv'in yarın sabah İstanbul'a geleceği ve akşam da maçın oynanacağı İnönü Stadı'nda bir antrenman yapacağı açıklandı.
__________________
Click the image to open in full size.
>!!..SeVinMeK iÇiN SevMeDiK, öLüMüNe SevDiK..!!<
BuraKartaL Ofline   Alıntı ile Cevapla