Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2008, 20:43   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sevgilisini diri diri gömdü

Click the image to open in full size.Kamyon şoförü 24 yaşındaki sevgilisine mezar kazıttı. Başına vurarak bayıltıp diri diri gömdü.

Almanya'nın Köln kentinde sevgili vahşeti yaşandı. Çevresinde lüks hayata düşkünlüğüyle tanınan 24 yaşındaki Katrin B'nin cesedi ormanda gömülü bulundu. Alman polisi yaptığı araştırmada korkunç bir gerçeğe ulaştı. Araba ve pahalı elbiselere düşkünlüğüyle bilinen Katrin, 40 yaşındaki kamyon şoförü Frank G ile tanıştı. Birbirlerine aşık olan çift, aynı eve taşınarak birlikte yaşamaya başladı. Ancak genç sevgilisinin lüks yaşama isteğini daha fazla finanse edemeyen kamyon şoförü Frank hırsızlık yapmaya başladı. Frank polis tarafından tutuklandıktan sonra, en az 300 defa hırsızlık yaptığını kabul etti. Frank bir defa da hırsızlık suçundan dolayı gözaltına alındı.


Click the image to open in full size.Kamyoncu Frank'ın lüks yaşamını daha fazla finanse edemeyeceğini anlayan 24 yaşındaki Katrin ayrılmak istedi. Ancak ona deli gibi aşık olan Frank ayrılığa yanaşmadı. Katrin'e olan aşkı nedeniyle herşeyini kaybeden Frank korkunç bir plan hazırladı. Genç kızı zorla Köln'de ormanlık bir alana götürdü. Genç kıza gömüleceği mezarı zorla kazıtan kamyoncu, daha sonra güzel sevgilisinin başına vurarak onu bayılttı. Katrin'i canlı canlı gömdükten sonra da olay yerinden uzaklaştı.

Mahkemeye çıkarılmak üzere tutuklanan kamyon şoförü Frank G'nin sevgilisi için 300 bin euro harcadığını söylediği belirtildi.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla