Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2008, 19:22   #14
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Ufuk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ceza'nın tek derdi şöhret
Baska bir amacı yok
Sagopa undergraund rap yapıyordu ama elinde olmadan dış dünya onu tanıdı
Bır aralar cok dinlerdim ama şimdi rap dinlemiyorum
Ama Sagopa Kajmer'den asla vazgecmem

Overground rap yapıyosan illaki gündem de kalmak zorundasn.. Ceza şöhretini en esaslı müzisyenlerle çalışarak, en sağlam sanatçılarla feat.ler yaparak kazandı.. Şan söhret derdinde olsaydı.. Hemen her programa çıkar, ortalık maskarası olurdu.. Ama Cezayı hep seviyeli programlarda görüyoruz..Albümlerinde toplumsal mesaj vermesi de kişiliği konusunda nekadar önemli işaretler ediyor bizlere..

Sagopanın yaptığı ilk şarkıları dinlemediysen öneririm..Gerçekten onu dış dünyaya iten bu şarkılar mı karar verirdin? Sagopa ilk Kuvvet Mira dan sonra tarzını buldu.. Önceleri dinlemeye tahammül edemeyeek kadar barbat trackler yapardı..Ama beatmaker ve Prodüktörlük konusunda türkiyenn en iyisidir.. Melankolik tarzda da üstaddır. Fars dili ve Edebiyatı okuduğu için kulağa hoş gelen namelerle dinleyici toplamasını iyi beceriyor.. Nezaman bitecek dediğin, anlamında kayboldığun cümlelerle de çok heyecan veriyor..

Ama yine de.

Fuat Sago Ceza Sahtiyan bir aradayken işler daha güzeldi..

Hepsi bir bir ayrıldı Sagodan.. Sonra Mozz geldi.. O da ayrıldı Sagodan.. Raffine, Sitem Depresif ve daha başkaları.. Sagonun yanında tutunamadılar.. Acaba sorun onlarda mı?
__________________
B
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla