Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2008, 21:48   #22
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
burki8686´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşhis doğru reçete yanlış olmuş.Topuz kendi takımında bile sağda oynuyor o kadar zayıf savunması.Onda da o problem var.Bizde iş yapacak oyuncu değil ben çok dikkatli izledim.Belki bu sistemde holoskonuın yedeği olur o bile zor.Ama benim yazımla ilgili dediklerin doğru malesef uğurda cissede ofansa bir marco gibi destek veremiyor buda bizi köreltiyor ama mevcut kadro içinde düşündüğümüzde en iyi ikili onlar.Malesef sezon başında takımlar düzgün kurulamadığı için uzun vadede bir sistemleri olmadığı için bu tip sorunlar yaşıyoruz.Umarım gelecek transfer döneminde giunti ,marco tarzı bir adam bulurlarda sistem tam anlamıyla işlerlik kazanır..
Bence M.Topuz orda oynar, hem savunmaya hem de hücuma yardım edebilecek bir oyuncu, koşuyor, mücadele ediyor, sağlam basıyor, uzaktan çok sert şutları var, o mevkiide oynayabilecek bütün özellikleri taşıyor belkide...Ben onu sağ kanatta oynatmam mesela, onun adam geçtiğini görmedim hiç, adam geçemeyen adamın kanatta işi ne...Bende senin gibi umuyorum, gelecek transfer döneminde sistemimize uyacak oyuncuları takıma kazandırabiliriz inş...