Açıkçası iyi bir futbol bekliyordum, rakibin kapanacağı belliydi maç öncesinden; ama bunu aşmak için bir şeyler yapmak gerekirdi...Biz fazla bir şey yapmadık, bi sol kanattan Tello akınlar yaptı o kadar, ortadan da hiç gidemedik zaten, nasıl gidelimki, Delgado yine sahada yoktu, bugün parlamasını beklediğim Uğur'da herzamanki gibiydi, sadece savunmayı düşünüyordu!..Golü nasıl atacaktık, yaa Konya maçındaki gibi bir şans golü, ya da duran toptan, 2.'si oldu...Hala Cisse-Uğur ikilisinden umduğumu bulamadım ben, resmen 6 savunmaylan oynuyoruz, hem de kendi evimizde, mutlak gol bulmamız lazımken!..Hadi golü bulduk, bu arada gol de net bir ofsayt zaten, hep bizim aleyhimize çalışacak değiller yaa hakemler, bi günde bizden olsunlar...Golden sonra kapanmamızın nedeni neydi, gol yemek mi?Rakip Barcelona değilki yaf, niye kapanıyorsun, topu tut, kontraya çık, bir şeyler yap, kısacası 1-0'dan önce de sonrada iyi bir Beşiktaş seyretmedim...Şans yanımızdaydı, Rüştü günündeydi, hakemde bizdendi!..Bide Seric'i beğendim, savunması oldukça iyiydi, Ertuğlul hocanın işi git gide zorlaşıyor, 8 yabancı var, 8'i de taş gibi...
__________________ |