Evet nedir bu sessizlik bugün arkada$larım eski açıkta olduğu için eski açığa girmek zorunda kaldım.Ve oradan yeni açıkla beraber kapalıyı da gayet iyi gözlemleyebildim.
Bugün stadda o kadar sessizlik vardı ki bir an kendimi ba$ka bir saha da ba$ka bir takımın maçını izliyormu$ gibi hissettim.kapalı alt kenarlarda büyük bo$luklar,kapalı üst kenarlarda çokça bo$luklar yuva harici kimse bağırmıyor üstte.yeni açık desen ilk kez bu kadar suskun gördüm diyebilirim uzun zamandır.eski açığı zaten biliyoruz..
Eskiyi hatırlıyorum elimden geldiğince neydik ne olduk nasıl olduk en önemlisi niye olduk??
Gelelim futbola mutlu olan oynanan futbol bana zevk verdi bu takım bana güven verdi diyen varmı??
Tek iyi hattımız savunmamız kısacası sivok-zapo-serdar seriçin tam bir fiyasko olduğu kanısındayım.
Geçen gece oynadığımız futboldan sonra trabzon güçlü bir ekip zor bir deplasman dendi pozisyon yoksunluğu buna bağlandı peki bugün? bu takım bizle 1 mi??
3-4 0 yensek gene az bu takıma.bizim forvetlerimiz ne yapıyor 1-0 o da karambol golü...
Hala Ertuğrul sağlam iyi td takım çok iyi diyen var mı 
Ertuğrul S. bu oyuncuları,bu taraftar bu oyunu izlemeyi hak etmiyor...
__________________  sen bizi stadda dövdüren
yüzüne sövdüren
sabote ettiren
söylediği her lafı yiyen
milyon dolar veren
bizi rezil eden...
mabedin tam orta yerinde
büyük bi yüzsüz var
şeref tribününde
temizlik bize sökmez ulan
dönmeyiz bu aşktan
GİDECEK BU BAŞKAN
(her gece efkarım) melodisi
Konu Bazaarinönü tarafından (18-09-2008 Saat 22:34 ) değiştirilmiştir..
|