Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2008, 23:53   #32
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Amaç kazanıp kazanmamak değil, sorun oynadığımız oyun, hücumda çoğalamamız, bu bir değil iki değil, her maç böyle, anlatmak istediğimiz bu bizim...Siz zamanla düzelir diyorsunuz ama ben o ışığı göremiyorum, kendinde diyorsun zaten Delgado oynamazsa bu sistem tutmaz, büyük sorunlar yaşarız diye, Delgado sürekliğili olan bir oyuncu değilki zaten, o zaman biz çoğu maçı böyle bitireceğiz, böyle kazanacağız, ama bugünkü gibi şans hep bizden yana olmayacak, hakem de tabii...Zaten ligimizde hakemlerimizi görüyoruz, bizden yana hiç değiller, puan kayıpları başlayabilir yanii!..
o zaman bu takim hangi sistemi oynamali 4 4 2 oynasak delgado o gobekteki 2 kisiden biri olacak mecbur hucum yonunu yapacagi kesin ya defans tarafini bu seferde takim gol yemeye basladigi zaman ne denecek surekli elestirecek biryer bulmak mumkundur futbolda bence sistemde bi sorun yok sadece ozguven lazim takim golu erken buldu birseyler yapmaya basladilar dakika 30 dan itibaren gordugumu soyluyorum iftardan dolayi ilk 30 dakikayi izlemedim golude buldular bu sure icinde holosko ve nobreyle kacan pozisyonlarda vardi sonucunda gol oldu iste olay burdan sonra basliyor bana gore takim bu skoru korumanin ustunde duruyor cok geri yaslaniyor nedense ertugrul hoca bi ara cikin diye kizdi artik iyice ceza sahasina girmislerdi takim ozguvenini buldukca yerine oturacaktir bu ozguven nasil olur mesela trabzon deplasmanindan 1 puan cikardilar diye yerden yere vurulmamali adamlar mac kazaniyor gs ile fb mac kaybetse bukadar elestirilmez sanirim bu tur seyleri biz kendi takimimiza cok yapiyoruz ozellikle kendi kanalimizdaki adamlar 4 0 kazandigimiz mactan sonra bile takima rezalet diyorlar once su takimi biraz rahat birakmak lazim elalem elle kicla zorla haksizca adigi maclardan sonra bile takimini goklere cikartirken biz hakkimizla kazandigimiz mactan sonra bile yerin dibine sokuyoruz neymis efendim ilk yarida hic pozisyon bulamamisiz zart zurt diye elestiri herkezin hakkidir bokunu cikartmadiklari surece takimi biraz rahat birakmak lazim