Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2008, 12:34   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İtalya 4'te 4 yaptı!

Click the image to open in full size.




UEFA Kupası`ndaki İtalya`nın temsilcileri Milan, Udinese, Napoli ve Sampdoria kupa için oynanan ilk maçlarda gülen taraf olarak 4`te 4 yaptı.

AC Milan, Milano San Siro Stadı`nda İsvişre temsilcisi Zurich`le yaptığı maçtan 3-1 galip ayrılırken, lig maçlarında aldığı yanilgilrin de bir nevi acısını çıkartmış oldu. Maçın ilk golü 45`nci dakikada Milan oyuncusu Jan Qulovski`den gelirken, ikinci golü 58`nci dakikada yıldız oyuncu Pato, üçüncü golü ise 74`ncü dakikada Borriello attı. Zurich`in tek golü ise 77`nci dakikada Djuric tarafından kaydedildi. Milan oyun boyunca hakimiyeti elinde tutarken, takımın teknik direktörü Carlo Ancelotti, ¨Takım uyum halinde oynamaya başladı. Ancak daha geçecek çok sınavımız var¨ dedi.
İNLER YİNE SAHNEDEYDİ
Udinese ise Almanya`nın iddalı temsilcisi Borussia Dortmund ile karşı karşıya geldi. Dortmund`da oynanan maçı 2-0 kazanan taraf Udinese oldu. Udinese`nin ilk golü 8`nci dakikada Floro Flores tarafından atılırken, ikinci golü 35`nci dakikada takımın Türk asıllı oyuncusu Gökhan İnler attı.

Genova`da Litvanya temsilcisi Kaunas`ı 5-0 yenen Sampdoria`nın golleri Bonazzoni (2), Cassano (2) ve Fornaroli attı. Napoli, kendi evinde karşı karşıya geldiği Portekiz temsilcisi Benfica`yı 3-2 malup etti. Napoli`nin golleri Vitale, Denis ve Maggia atarken, Benfica`nın golleri ise Suazo ve Luisao kaydetti.
Eda BERKBAYRAK / MİLANO DHA
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla