şu çift forvet laflarını kim çıkardı anlamıyorum, çift forvet, 3 forvet 5 forvet oynayabilmek için illa ki sahaya o düzenle mi çıkmak gerekir, sağlam'ın sezon başından beri ısrar ettiği bir dizilii ve oyun şablonu vardı, bundan dün akşam dönmesiyle bana göre en kötü maçımızı çıkardık, sağlam'IN bu sisteminde ısrarcı olacağını düşünmüştüm, umarım kamuoyunun çoğunluğunun baskısına yenik düşüp bana göre ileride beşiktaş'In sigortası olacak bu oyun şablonundan gri adım atmaz, sen sitemini belirlersin ve her maçta aynı taktiği uygularsın, futbolcuyu bir orada bir burada oynatırsan uzun vadede verim alamazsın, dünkü dizilişe baktığımızda sağ taraf bomboştu, ne yani holosko o bölgede başlasa ve oyun sıkıştığında ileri kaysa oyuncu değişikliği yapılmadanaynı şey olmuş olmuyor mu, ne bu sahaya çift forvetle başlama kompleksi, illa ki "bakın ben sahaya çift forvetle başlıyorum"u mu göstermekistiyorsunuz sayın sağlam, dikkat edilirse adamlar hep sağ tarafımızdaki boşluklardan istifade ederek ataklarını başlattılar, şimdi birisi çıkıp uğur'un yerine serdar özkan oynasaydı diyebilir, olmaz efendim, uğur'un yaptığı katkıyı ancak o olmadığında anlayabilirsiniz, nedir yani bu çift forvet-tek ön libero-korkak oynatıyor-hücum oynatıyor kompleksleri, bırakın efendim şunları, kazanackasın, ne olursa olsun kazanacaksın, kazanmaya alışan ve oynadığı sistemde özgüveni gelmiş bir takım hücumu da düşünüyordur merak etmeyin... |