Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2008, 18:25   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado’dan Özel Açıklamalar



Kaptanımız Matias Emilio Delgado, BJK TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Delgado, taraftarlarımızın İnönü Stadı'nda oluşturduğu atmosferde oynarken kendisini Milli Takım'da oynuyormuş gibi hissettiğini söyledi.
Delgado, BJK TV'den Erdem Ulus'un sorularını yanıtladı:
Metalist karşısında 1-0 üstünlük var, rövanş için yeterli bir skor mu?
Kazanmak güzeldir. Kazanmak her zaman bizi mutlu ediyor. Sonuçta Ukrayna'nın güçlü takımlarından, sert takımlarından biriyle oynadık. Çok iyi bir skor olarak görünmeyebilir 1-0, ama biz bu sonuçtan memnunuz.
Çift forvetle oynadığın zaman daha etkili olduğun söyleniyor. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?

Düşündüğünüz zaman bu rakibe göre değişiyor. Dün çift forvetle çıktık, maçı kazandık ama Trabzon'da Bobo, arkasında ben, sağda Serdar Özkan, solda Aydın olduğu zaman forvet 4 kişiye kadar çıkıyor. Sonuçta sadece isim olarak ileride birinin olması bir şey ifade etmiyor. Sonuçta gerideki oyuncuların da yardım etmesi ve atak olarak ileri çıkmaları gerekiyor

UEFA Kupası'nda hedef ne? Taraftarın hedefi Kadıköy'de final maçında yer alabilmek. Delgado takım arkdaşlarıyla birlikte bunu başaracak güçtü olduklarına inanıyor mu?
Açıkcası biz de bunu istiyoruz, ama sonuçta olabildiğince ileri gitmek istiyoruz. Finale kadar gitmek istiyorsak ilk önce Ukrayna temsilcisini geçmemiz gerekiyor.

Lige iyi bir başlangıç yaptınız. Son olarak Trabzon'da alınan 1 puan var. Ligdeki performansı nasıl değerlendiriyorsun?

Zor bir lig olacak. Bunun farkındayız ama sonuçta lige başladığımızdan bu yana iki galibiyet ve Trabzon gibi iyi bir takıma özellikle kendi evinde çok güçlü olan bir takıma karşı bir puan aldık. Bir puanın önemli olduğunu düşünüyorum. Tabii ki düzelteceğimiz noktalar da var, ama iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum.
Beşiktaş taraftarını nasıl değerlendiriyorsun? Çünkü her maçta sana karşı çok büyük sevgileri var. Taraftarlar senin performansını nasıl etkiliyor?
Ben bunu her zaman dile getiriyorum, zaten oradaki atmosfer anlatılamaz. İnönü Stadı'na çıktığım zaman, taraftarlar bağırdığı zaman kendimi Milli Takım'da oynuyormuş gibi hissediyorum.
Pazar akşamı rakip Gaziantepspor. Ligde iyi bir çıkış yakaladılar, bu maçla ilgili düşüncelerini alabilir miyiz?
Önceden de söylediğim gibi zor bir lig olacak bizim için. Her takım kuvvetli. Gaziantepspor iyi bir çıkış yakaladı. İlk hafta Fenerbahçe'yi yendiler. Ancak bizim sahamıza geliyorlar ve biz de çok iyi bir takımız.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla