|  20-09-2008, 11:28 | #1 | 
  | Banned 
				 Tecrübe Puanı: 0  |  |  İşte Volkswagen'in ilk arazi aracı  |  |  
  Alman otomobil firması VW tarafından üretilen ilk arazi  özellikli pickup olan Robust Pickup'ın benzinli ve dizel seçenekleri olacak.    Avrupa’daki büyük üreticiler tarafından üretilen ilk arazi özellikle pickup  olacak olan Robust, özellikle Japon ve Koreli rakipleriyle sıkı bir yarışa  girecek.  ARJANTİN'DE ÜRETİLİYOR1 tonluk sınıfta ilk VW modeli  olan Robust, Hannover’deki 62nd IAA Ticari araçlar stüdyosunda tasarlanmış. Bu  stüdyo VW adına dördüncü modeli üretiyor. Bu ticari modellerden birçoğu Alman  üreticinin Arjantin’deki Pacheco fabrikasında üretiliyor.Özel kaynaklardan  alınan bilgiye göre Robust’un ilk hedefi Güney Amerika ve Güney Afrika pazarı  olacak. Avrupa’da sınırlı sayıda ülkede boy göstermesi beklenen Robust’un  ülkemize ithal edilip edilmeyeceği ise henüz belli değil.

__________________ ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!   | 
  |   |   |