Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2008, 11:28   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Volkswagen'in ilk arazi aracı

Click the image to open in full size.



Alman otomobil firması VW tarafından üretilen ilk arazi özellikli pickup olan Robust Pickup'ın benzinli ve dizel seçenekleri olacak.
Avrupa’daki büyük üreticiler tarafından üretilen ilk arazi özellikle pickup olacak olan Robust, özellikle Japon ve Koreli rakipleriyle sıkı bir yarışa girecek.
ARJANTİN'DE ÜRETİLİYOR
1 tonluk sınıfta ilk VW modeli olan Robust, Hannover’deki 62nd IAA Ticari araçlar stüdyosunda tasarlanmış. Bu stüdyo VW adına dördüncü modeli üretiyor. Bu ticari modellerden birçoğu Alman üreticinin Arjantin’deki Pacheco fabrikasında üretiliyor.Özel kaynaklardan alınan bilgiye göre Robust’un ilk hedefi Güney Amerika ve Güney Afrika pazarı olacak. Avrupa’da sınırlı sayıda ülkede boy göstermesi beklenen Robust’un ülkemize ithal edilip edilmeyeceği ise henüz belli değil.


__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla