Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2008, 12:06   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş’ta tur fobisi!

Click the image to open in full size.

SERDAR SARIDAĞSiyah-beyazlılarda, Metalist karşısında alınan galibiyet buruk bir sevinç yaşattı, ortaya konan futbol endişe yarattı. Yönetimdeki bazı isimler, turu geçememe korkusunu taşıdıklarını söylediler


Beşiktaş, kazandı ama siyah-beyazlıları turu geçememe korkusu sardı. Metalist Kharkiv karşısındaki futbolu beğenmeyen, bundan dolayı turu geçememe korkusu yaşayan siyah-beyazlılar, rakibin çok dişli çıktığını belirttiler.
Ukrayna ekibinin beklenenden daha iyi olması, siyah-beyazlı yönetimi şaşırtırken, gol yenilmeden atılan tek golün ise yeterli olup olmayacağı konusunda görüş ayrılıkları oluştu. Yönetimdeki bazı isimler, bu skorun rövanş için yeterli olmayacağını, kötü hava şartları ile birlikte turu geçmenin daha da zora girebileceğini dile getirdiler. Diğerleri ise tura çok yakın olduklarını savunduğu vurgulandı. Başkan Yıldırım Demirören’in ise son haftalardaki kötü oyuna rağmen kazanmasını bilen bir takım olmasını mutlulukla karşıladığı öğrenildi.
Siyah-beyazlı yöneticilerden Bülent Deriş ise pozitif düşünerek kesinlikle turu geçeceklerini söyledi. Deriş, “1-0, 2-1 hatta 3-1’den iyidir. Bu tür iki ayaklı maçlarda kesinlikle gol yemeyeceksin. Biz bunu başardık. İnönü’deki ilk yarıda biz saldırdık onlar kapandı. Ukrayna’da tam tersi onlar bize saldıracak, açık futbol oynatmak zorunda kalacaklar. Metalist gerçekten müthiş bir takım. Lucescu’nun ne kadar haklı olduğunu herkes gördü” ifadelerini kullandı.


Kaynak : Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla