20-09-2008, 13:20
|
#11 |
Tecrübe Puanı: 18  | Alıntı: kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Hakan Rüştü sakatken çok iyi maçlar çıkarttı demişsin, hiç hatırlamıyorum valla, ama çok bariz hatalarını hatırlıyorum, takımı yakan hatalarını...En kritik maçlarda inanılmaz hatalar yaptı adam...Fb, Gs, Marsilya maçları ilk aklıma gelen maçlar...Gs ve Marsilya maçında yediği goller birbirinin kopyası, Denizli maçında da yemişti sanırsam öyle bir gol, bi kaleci aynı golleri durmadan yemezki yaf, biraz ders alır insan...Daha yaşı genç, çalışır, hataları düzeltme yoluna gider, maçlardan ders almaya bakarsa iyi bir kaleci olabilir tabii, ama şimdilik değil...Sırası daha gelmedi bana göre, biraz daha beklemeli Rüştü'nün arkasında... | galatasaray macında bırı penaltıdan bırıde olmayan kornerden bı gol yedık marsılya macında hakem dıattaya yapılan faulu wermedıgı ıcın dısarı cıkan toptan golu yedık dıerıde yıne dıattanın hatasınadn yedık hakanın yapacagı bsı yoktu denızlı macında yedıgı hatalı gollerde aynı rustunun yedıgı gollerın fotokopısıydı kornerde cıksam mı cıkmasam mı teredutunde bulundu 1 adım attı ardından wazgectı 2 adım gerı adım attı golu yedık. ıı ızlemıs olsaydın hakanın ılk oynadıgı gunden berı yan ılk maclarında yan toplarının ne kadar ıı oldugunu gorurdun ama efed rustunun sakatlıktan donmesınden snra beraber antremanlarda sanırım rustuden bunu kapmıs olmalı kı aynı rustu gbı dawranmaya basladı. pekı rustunun porto macında yedıgı 2 sacma golu marsılya macında 35 metreden yedıgı gollere bısı demıosun. Suan sawunmamız ıı pek falza acık wermıoruz bu yuzden kalecıye pek ıs dusmuo ama onumuzdekı maclarda sawunmamızı delemeyen takımlar uzaktan sutlara yoneldıgınde gorecem sızı bakalım hala rustu ıı kalecı mı olacak...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |
| |